#25 Fernando Francisco Reges

Donk ile olmuyor. Aklini basina al ve klasina yakisan performansi göster artik.

Transfer tahtası açık lig varsa hemen gönderilmeli

Galatasaray düşmanlarının.....

Donk fernandoyu hiç aratmadı kötülükte en azından fernandonun zekası yüksekti

donk ve fernando arasinda pek bir fark yok hatta selcugu koysan bunlar kadar o da oynuyor zaten.

bugün donkun yaptığı hata ile golü yedirmesine rağmen Galatasarayın kazanmasına en büyük katkıyı kendisi vermişdir.umarım bir daha sene sonuna kadar formayı alamaz keza her oynadığı maçda zayıf bir anadolu takımı bile orta sahada bu kaplumbağa sayesinde üstünlüğü ele geçiriyor.

Bize atak yaparken oyuncu lazım değil defansif müdahale yapacak lazım hava topu alacak arkası supurecek

Galatasaray düşmanlarının.....

ulan belhanda bile yükselişe geçti,jüpiter senin nerene girdi anlamadım ben.nasıl aslan burcusun sen ya

donk ilk kontrolde ayağından 5m ye açıyor topu rezil bir herif gram oyun devamlılığı yok
fernandoya mecburuz karakteri varsa sampıyonluk yolunda terinin son damlasına kadar çalışır da zerre umudum yok

Fernando kim heis olsaydı 3 3 biterdi bu maç

Donktan hiçbir farkı yok. Rakip atak yaparken geri geri çekilip izleyen,gölge markajı yapmaktan zevk alan bir diğer oyuncumuz. Sezon sonu Emre dışında ortasahadaki bütün adamların gönderilmesi lazım.

Son düzenleme:
Devre arasında Fernando ve Donk'u gönderecek ne zaman vardı ne sabır..

Sezon sonu çok kritik bi transfer sezonu daha bizi bekliyor..

Donk-Selçuk-Fernando muhtemelen ayrılacak.. Ndiaye geri dönecek.. Onyekuru geri dönecek

Teknik ekip geceli gündüzlü ortasahaya oyuncu bakmalı.. Marcao gibi bir başarı yakalamalıyız seçimde

donk ilk kontrolde ayağından 5m ye açıyor topu rezil bir herif gram oyun devamlılığı yok
fernandoya mecburuz karakteri varsa sampıyonluk yolunda terinin son damlasına kadar çalışır da zerre umudum yok

Evet Donk gercekten cok ama cok kötü. Ben kendisiyle uzatilmasini da istemiyordum yazin bu adam sampiyonluk yolunda orta saha yoklugunda is gördü gecen sene ama güvenilecek birisi degil kesinlikle.

Fernando acilen kendine gelmesi lazim, Fernando iyi oynadi mi bunun takima direkt pozitif etkisi oluyor.

Geçen sezon çok iyiydi, bu sezon Guardiola'nın Delph'ten katkı almaya çalışırken kendisini ocak dışı bıraktığını anladım. Hakikaten bu yetenekte bir adam için gereğinden fazla istikrarsız. Hem oyun içinde, hem de mental olarak. Elde başka iyi alternatif olmadığına göre gerçek bir şampiyonluk ihtimali için Fernando'dan iyi katkı almamız elzem, her şekilde doğru yaklaşıp takıma monte etmeliyiz kendisini. Şu an her şekil nazını cazını çekme mecburiyetindeyiz, başka çare yok. Tabii winner adamlar böyle günlerde belli olur, Terim yine öyle böyle bir şekilde katkı alacaktır kendisinden.

Hakikaten yukarda arkadaş yazmış bu olsa maç 3 3 e gelirdi .Donk hata yapmış olabilir ama en azından sert oyuncu ts yi özellikle ilk yarı orta sahada ezdiysek donk sayesindedir

Geri
Üst Alt