Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun u desteklediğim olayını bir kere çıkart o kafandan. Yok öyle bir şey.Hain deiğin adamla 3 sene şampiyon olup, şl'de 1 çeyrek final, 1 gruptan çıkma gördü. Baskette 7000 yıl sonra şampiyonluk yaşayıp öro lig aldı. Bunlarıda mal varlıklarını satarak yapmadı. Kulübü peşkeş millete peşkeş çekmedi. Taraftar desteğini çekip, siyasi baskı gelince ceketini alıp gitti.
Senin dursun başkanını anlatmaya gerek yok sanırım ilk 5'e girersek seviniyoruz. Mal varlığı desen o da kalmadı. Neyse sen dursun başkanının posterine öpücük kondurup uyu artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dursun u desteklediğim olayını bir kere çıkart o kafandan. Yok öyle bir şey.
Aysal döneminde ki o saydığın başarıları da ben onunla ilgili olmadığını düşünüyorum açıkçası ki dürüst albayrak terim gittikten sonra ki durum da ortadaydı.
Mali konularda da uzun vadeli düşünmeden hesap kitap etmeside sorumlu kendisi aittir. Dursun kötü tamam da Aysal da bir okadar kötü. Uefa dan tarihi cezayı ben yedirtim zaten. Aysalın avantajı senin gibilerini politikası ile iyi uyuta bilmesi. Dursun bunu beceremiyor işte.
Sermaye artışından gelen paraları kredi borçuna yaptırmayıp bütçeye yansıtması zaten bu göz boysmanın eserlerinden birisidir. Hani aldığı borç seviyesinde bıraktı laga lugası var ya. Bide okadar sportif başarı yakalanmış senin saydığın gibi ama borç aynı seviyede ve üstelik sermaye artırımından paramızda uçtu gitti.
Büyük başarı bravo.
Fernando´yu defansif olarak cok iyi buluyor herkes, yada beklenti, defansif duragin bir oyuncu olduguna yönelik di. Bence bu düsünceyi, bu ilk macinda bile hasbelkader delebilmistir umarim. Manchester City gibi dünyanin en büyük transfer bütcesine sahip takimda, Fernando gibi hücum acisindan cok yetenekli isimler, bu tarz duragan, ve saf defansif rollerde kullanabilir. Cünkü adamlar pis isleri icinde, cok teknik adamlari alabilme imkana sahipler.
Bizde ise bu hücuma yönelik yeteneklerini, cok daha rahat kullanabilecektir. Hücum olarak Melo´dan bile iyi oynayabilir. Görecegiz.
Fernando'ya gelene kadar kimler varBu adamin hic Brezilya Milli takim formasini giymedigi gercegi, bu formanin nekadar zor giyildigini aciklar nitelikte. Fernando gibi üst düzey topcular bile mahrum kalabiliyor, rekabet cok büyük.
U21'de yaptığı bi yanlışla da alakalı, sadece performans odaklı değil.Bu adamin hic Brezilya Milli takim formasini giymedigi gercegi, bu formanin nekadar zor giyildigini aciklar nitelikte. Fernando gibi üst düzey topcular bile mahrum kalabiliyor, rekabet cok büyük.
Ne yapmış?U21'de yaptığı bi yanlışla da alakalı, sadece performans odaklı değil.