#25 Fernando Francisco Reges

Çok iyiydi aslan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Klas topçu. Takıma alışsın daha iyi olacaktır.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Fernando oyunda kaldığı sürede sahanın en fazla isabetli pas atan ismi oldu. (%95)

DHN5NXkXUAA0G1I.jpg

Müthiş topçu. Bazı orta saha mevkisini işgal edenlerin aksine pas attığında direk boş alana geçiyor rakiplerin arkasında saklanmak yerine. Gerçek orta saha. Ve hazır olmadığı her halinden belli olmasına rağmen böyleydi.

Harika bir libero top class

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ya adam! Selçuk denen garabetten sonra Fernando & N'Diaye ikilisi resmen gözlerimin pasını aldı. Verdikleri mücadeleye de ayrıca helal olsun. Canavar gibi orta sahamız oldu nazar değmesin. Bir ara gözlerim doldu bir köşeye sindim ağladım.

Senelerdir çin işkencesine maruz bırakmışlar bizi yazıklar olsun.

Fernando: Çok kaliteli oyuncular var benim oynadığım pozisyonda. Güzel bir rekabet var.

Müthiş...

Harikulade...

Dehşet-ül Âla...

Maşallah demeyi unutmayalım bu arada

Adam ya adam! Selçuk denen garabetten sonra Fernando & N'Diaye ikilisi resmen gözlerimin pasını aldı. Verdikleri mücadeleye de ayrıca helal olsun. Canavar gibi orta sahamız oldu nazar değmesin. Bir ara gözlerim doldu bir köşeye sindim ağladım.

Senelerdir çin işkencesine maruz bırakmışlar bizi yazıklar olsun.
Balkona çıktım hıçkırarak ağladım

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Müthiş topçu. Bazı orta saha mevkisini işgal edenlerin aksine pas attığında direk boş alana geçiyor rakiplerin arkasında saklanmak yerine. Gerçek orta saha. Ve hazır olmadığı her halinden belli olmasına rağmen böyleydi.

Adamın tackling özelliği efsane. :) Ayağı uzatıp alıyor topu, mükemmel. Pozisyon alışı ve topsuz oyunu da çok iyi. Teknik açıdan bir Melo değil ama topa ilk dokunuşu ve sakinliğiyle kolay kolay hata yapmaz. Tek topları ve pası attıktan sonra boşa kaçması çok hoşuma gitti. Garry'e yarattığı pozisyon müthişti mesela. :)

Geri
Üst Alt