#25 Fernando Francisco Reges

Maçın adamı herhalde. Tam bir yakın oyuncusu kusursuz yapıyor işini.

GSCimbom Mobile App

İlk yarı tudor stoper lerin arasında başlattı ve orda çok iyi değildi orta sahaya geçince maça ağırlığını koydu

Acik acik bu adam olmasa, ne defans ne de Ndiaye, Tolga bukadar rahat olabilirlerdi .

Takimin güzel futbol oynamasinin ana nedeni Fernando

Cok etkili oynuyor

İki bekide hücuma çıkarmak için 3. Stoper gibi oynuyor. Top rakipteyken 6 numara oynuyor. Savunmadan oyun kurduğumuzda bu görevi üstleniyor. Samet hoca bugün baskıyı ona kurdu ne kadar kilit bir oyuncu olduğunu biliyor.

Ndiaye gibi Fernando yu da engelleme girişimi vardı rakipten. Samet Aybaba her ne kadar oyunumuzu oynayacaz, futbola engelleme yapmayacağız dese de fiziki sindirme girişimi vardı kendisine. Fakat buna rağmen görevini yaptı sinmedi tabiri caizse dayak yemedi ayakta kaldı.

Son dakikalar da kayarak aldığı bir pozisyon var gol gibi sevindim bağırdım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atiba'dan farki yok diyen bi arkadas vardi kufur etti ceza yedi galiba

Adamin atiba ila alakasi yok,bu ligin üstünde bir oyuncu Fernando

Atiba'dan farki yok diyen bi arkadas vardi kufur etti ceza yedi galiba

Adamin atiba ila alakasi yok,bu ligin üstünde bir oyuncu Fernando

Evet bana söylemisti bunu ve küfür etmisti hatta izlemeden etmeden oyuncu hakkinda konusuyorsun kendini bir bok saniyorsun diye. Bu adamin bu ligin cok üstünde oldugunu ve hatta tek basina bile bizim orta sahamizi ayakta tutabilecegini söylemistim.

Evet bana söylemisti bunu ve küfür etmisti hatta izlemeden etmeden oyuncu hakkinda konusuyorsun kendini bir bok saniyorsun diye. Bu adamin bu ligin cok üstünde oldugunu ve hatta tek basina bile bizim orta sahamizi ayakta tutabilecegini söylemistim.

Kesin olan birsey var,juve-man city-Arsenal-Chelsea gibi daha sayabilecegim üst düzey takimlarda oynamis ve yedek kalmis oyuncular Türkiye liginin üstünde oyunculardir bana göre

Mahalle maçında çocukların oyununa müdahele eden abi gibi

Önüne gelen süperlig gibi vasat bir ligde adeta orkestra şefi gibi defansı çekip çeviriyor

İşte bu nedenle isimli tecrübeli oyuncular bu ligde coşuyor çünkü ligin seviyesi belli

feguliiiiii ?❤

Samet Aybaba Fernando 'yu engellemeye çalışmış
Tudor kaldırıp stoperlerin arasına gömdü maç başında

Ama yine de çok iyiydi Fernando. Çocuğun elinden şeker alırmış gibi rakibin ayağından söküp alıyor topu

Gerçekten çok bambaşka bir seviyede reis açık ara fark ile bu ligin en iyi ön liberosu ve performans olarak şu anda ligin en iyi orta sahası ...

Kesin olan birsey var,juve-man city-Arsenal-Chelsea gibi daha sayabilecegim üst düzey takimlarda oynamis ve yedek kalmis oyuncular Türkiye liginin üstünde oyunculardir bana göre

Ona bile gerek yok ki, Bundesliga dan gelen hemen hemen her oyuncu bu ligde fark yaratiyor.

Tolga gecen sezon sakatlanana kadar firtina gibiydi, Marcelo lig sonuncusundan geldi burada muhtesem stoper muamelesi gördü, Olcay lig sonuncusundan geldi adam koca sezonda 1 gol atti Bundesliga da buraya gelince yildiz muamelesi gördü.

Ligler arasindaki kalite fark büyük, bu yüzden de büyük liglerden gelen oyuncularin cogu bu ligin üstünde oluyor zaten vasat alti veya yasli basli topcular olmadigi sürece her türlü fark yaratiyorlar.

Bu yüzden de Fernando bu ligin üstünde bir oyuncu demekte garipsenecek ne vardi anlamiyorum acikcasi, hele hele küfür edecek bana hic birseyi bilmedigim yönünde ithamlarda bulunacak ne vardi ki. Fernando net bir sekilde kalite olarak fersah fersah bu ligin üstünde, su anda ligin de acik ara en iyi ön liberosu. Atiba'yi 5 kere donunda sallar.

Umarım lige adapte olmaz bu oyunu standart edinir kendine zira ligin epey üstünde bu haliyle.

Geri
Üst Alt