#25 Fernando Francisco Reges

Takimin geneline ayak uydurdu bu mac. Ilk yarida ceza sahamiz önünde topu asirtarak pas vermeye calisti kisa mesafede rakibin kafasina geldi, hic ama hic yakistiramadim Fernando gibi garantici bir adama. Sifir risk ile oynayan adamsin ne diye giriyorsun böyle ayaklara.

2-3 tane net pas hatası vardı kritik bolgede ve hava toplarında yetersizdi. Mücadelelrde bence iyiydi zemine göre vs.

2.yari iyi oynayamadi . Hele selcuk girdikten sonra problem yasadi (herkes gibi )

Pas yaptı fakat çok geride kaldı bugün beğenmedim oyunun içinde olmalı biraz

Herseye ragmen bu takimin emniyet sibobudur. Formasi alinacak oyuncudur. Cok severim Fernandoyu. Adamim benim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Önde basan rakibe karşı tıkandı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi önlem almışlar adama.

Tıkanınca biz de akamıyoruz.

Çok geriye çekiliyor maç içinde. Bu planın bir parçası mıdır bilmiyorum.

Top rakipteyken merkezde NDiaye'ye Tolga yardıma geliyor. Fernando da onların arkasına geçiyor. Klasik bir üçlü yapısına bürünüyorlar. Hatta Fernando bazen stoperi üçlüyor.

Ama böyle olunca yardıma gelen Tolga olduğu için sol taraf boş kalıyor. Topu kaptığımızda hızlı çıkamıyoruz. Hücum geçişleri biraz sıkıntılı oluyor.

Eğer bu düzene sadık kalacaksak işi kökünden halledip üçlü orta sahaya dönelim. Belhanda yerine Rodri, Yasin vs oynar. Diğer tarafa Feghouli geçer.

City de böyle değildi. Stoper gibi geriye çekiliyor. Çok daha etkin kullanabiliriz bu adamı

City de böyle değildi. Stoper gibi geriye çekiliyor. Çok daha etkin kullanabiliriz bu adamı

Hücuma çıkarken Maicon'u ekstra eleman olarak kullanmak için geriye çekiyor Tudor. Çıkardığım bu. Ama hücumda Fernando'nun mu Maicon'un mu yaratıcılığını tercih edersin?

stoperler arasına çekilmesi büyük aptallık,başka bişey degğil.ben bunu osmanlı maçından beri söylüyorum.çok gereksiz stoperler arasına çekmek.yazık olacak buna da.

Maicon Fernando Denayer
Mariano Ndiaye Tolga Linnes

Takım buna dönünce çok kötü oluyor.Bu adam stoper durumuna çok nadir geçmeli ki orta saha üstünlüğünü vermeyelim.

Geri
Üst Alt