#25 Fernando Francisco Reges

Her zamanki gibiydi yine. Üzerine düşeni yaptı aslan.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Krall

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muazzam bir oyuncu, yaptığı müdahaleleri, ince ince dağıttığı pasları sayamadım. Üstelik bu maçta devamlı esas pozisyonunda kaldı, orada kaldığı zaman bizi ne kadar etkili ileri taşıdığını ve dönen toplarda esas pozisyonunda olması sayesinde bizi ne kadar etkili ileride tuttuğunu gördük. Bu adam bölgesinde kaldığı zaman rakipler bizi kolay kolay geri itemez.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melo'nun eboue'ye attigi diagonal paslari mariano'ya atiyor Fernando

Sen Allah'ın bir lütfusun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta çok görmedim kendisini ama bi kaç pozisyonda çok kritik pozisyonlar çevirdi eve gidince tekrar özellikle reis için tekrar izleyeceğim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

melo'dan çok daha kaliteli. melo psikolojik üstünlük sağlıyordu bu adam çok sakin çok akıllı . orta sahayı defansı tek başına topluyor.

Standart performasında oynadı. Çok kilit pasları vardı, tacklelarına diyecek yok zaten. Bu adamı önde kullanmak yerine stoperler arasına gömmek ihanettir

Standart performasında oynadı. Çok kilit pasları vardı, tacklelarına diyecek yok zaten. Bu adamı önde kullanmak yerine stoperler arasına gömmek ihanettir

Önde oynayacak becerisi yok tam yerinde oynuyor işte.

Eğitim şart

Selcuk Inan olsaydi, bukadar iyi hücum oynayan bir takimda simdeye kadar 7-8 assit yapmis, 3-4 de gol atmisti, cok vasat bir adam. Bu paraya, cok daha iyisi alinmaliydi.

:smiley_simmons::smiley_simmons::smiley_simmons::Trollface:

Önde oynayacak becerisi yok tam yerinde oynuyor işte.

Eğitim şart

Önde oynamalıdan kastım stoperlerin arasına gömülmemeli tüm maç, misal geçen hafta öyleydi. Bu maç biraz daha öne geldi ve çok fazla top kapıp, çok fazla kilit pas verdi

bu adam defansif görev ustlenıyor ama 10 numara oynayacak teknıge ve futbol bilgisine sahip bence.

hucum futbolunu da çok ıyı oynar kendisine iş düşerse.Bence en faydalı transferımız kendısı.

bu sene aidiyet hıssı yuksek transfer yapan yonetımımızı kutlarım ayrıca.Bizleri şaşırttılar.

Geri
Üst Alt