#25 Fernando Francisco Reges

bu adam defansif görev ustlenıyor ama 10 numara oynayacak teknıge ve futbol bilgisine sahip bence.

hucum futbolunu da çok ıyı oynar kendisine iş düşerse.Bence en faydalı transferımız kendısı.

bu sene aidiyet hıssı yuksek transfer yapan yonetımımızı kutlarım ayrıca.Bizleri şaşırttılar.
Yok hocam bu adam tam olması gerektiği yerde. Defansa çok gömülmediği zaman rakibin fişini orta sahada çekiyoruz. Üzerine o bölgede kaldığı sürece ince ince çok güzel oyun kurup atakları başlatıyor ve dönen toplara daha çok ve daha etkili müdahele edebildiği için ileride kalabiliyoruz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando Francisco Reges, Kasımpaşa maçında 10 top çalma ile bu sezonki rekorunu kırdı. (beIN Sports)

Fernando Reges, Kasımpaşa'nın 7 hızlı atağını kesti. (beIN Sports)

En önemli parçamız. Öle bi yerlerde top dağıtıyor ki rakip çözülüyor bi anda. Defansif katkısı 10 üzerinden 100 zaten

Bu maçta çok görmedim kendisini ama bi kaç pozisyonda çok kritik pozisyonlar çevirdi eve gidince tekrar özellikle reis için tekrar izleyeceğim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-5posisyonu aninda bitirdi , toplari alip klas paslar verdi Marianoya hemen. Muazzam oynadi. Resmen Sessiz katil

Ya taktiniz bu adamin stoperlerin arasina girmesine

Kasimpasa macinda da girdi zaman zaman top almak icin,bu stoper oynuyor anlamina gelmez.

Diger maclarda da ayni sekilde top rakibe gectigi an orta sahaya baskiya geliyor

Yatip kalkip gelsin diye dua ettigim tek adam belkide .. sabah aksam bu herifi dusundum. Yaniltmiyor reyiz

Ya taktiniz bu adamin stoperlerin arasina girmesine

Kasimpasa macinda da girdi zaman zaman top almak icin,bu stoper oynuyor anlamina gelmez.

Diger maclarda da ayni sekilde top rakibe gectigi an orta sahaya baskiya geliyor

bu maç bir kaç kez badou da stoperlerin arasına girip top aldı ve çaldı. anladığım kadarıyla hocanın istediği birşey bu fernando dan. fernando kendi insiyatifiyle o bölgede oynamıyor bugün de değiştiler görevi badou ile bir kaç dakika zaman zaman.

Mükemmel di yine
Marianoya paslarında islanmadim desem yalan olur

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Fernando Francisco Reges, Kasımpaşa maçında 10 top çalma ile bu sezonki rekorunu kırdı. (beIN Sports)

Fernando Reges, Kasımpaşa'nın 7 hızlı atağını kesti. (beIN Sports)
İstatistiklere yansımayan kestiği ataklar da var. Rakibi öyle bir yerde karşılıyor ki (hatta bazen rakip yarı sahanın ortasında) rakip geri dönmek zorunda kalıyor.

Fernando geldiğinde de söylemiştim. Hücum olarak fazla ileri çıkan gol,asist yapan bir oyuncu değil ama defansif olarak orta alanı toplar diye. Beklediğim gibi oynuyor.

Doğru pozisyon alarak topu kapıp tek pasla takımın atağını başlatıyor.

Dün canlı izledim. Mükemmel topçu. Hangi pozisyonda eksik oyuncu varsa direk oraya gidiyor

Cingıl Bels

İstatistiklere yansımayan kestiği ataklar da var. Rakibi öyle bir yerde karşılıyor ki (hatta bazen rakip yarı sahanın ortasında) rakip geri dönmek zorunda kalıyor.
Fernando nazarında savunduğum nokta bu, kendi bölgesinde kalmalı. Aksi takdirde rakip orta sahayı çok kolay geçiyor. Bunun dışında stoperlerin arasına girdiğinde onlar ile aynı çizgide oluyor, pres yapan bir rakibe karşı yan pas ile kalır presi kıramayız. Bölgesinde olduğu zaman ileri doğru pas istasyonu olur ve presi kurabiliriz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
ilk defa bir oyuncumuzu tag eklettim profilime . o derece sevgim ve saygım var. gözümüz gönlümüz bayram etti. fedakar bir cesur yürek.

Şu adamı Atiba'yla kıyaslamak kariyerine hakarettir. Atiba EPL'deki tempoya 30 dk dayanabilir max. Daha fazlasında hastanelik olur. Arada ciddi kalite farkı var ama yaşadığımız ülke Türkiye olunca herşey mümkün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beyaz tvde medelle kıyasladılar bu adamı bide resmen hakaret fernando başkana atiba medel kim ulan 2 yıl once bu medelı en son bıze onermislerdi transferin son günlerinde zaten bjk bunu son seçenek olarak aldı

Geri
Üst Alt