#25 Fernando Francisco Reges

Iki mactir pas konusunda begenmiyorum. 20% ile falan oynuyor o konuda. Onun disinda muthis.

Rıdvan Dilmen: Fernando Reges’e dikkat ediyorum uyuduğu bir an yok. Futbolun tüm pisliklerini biliyor.

Rıdvan Dilmen: Fernando Reges’in topsuz oyunda etkisi inanılmaz. Sadece onu izleyin ona dikkat edin. Dediğimi anlayacaksınız.

bu tarz adamlar yüzünden yerli topçudan nefret eder oldum . leşçuk kenesine mahkum olduktan sonra bu komutanı izlemek bende resmen ırkçılığa varan değişim başlattı :)

Aga dusunuyorumda Melo ile cok manyak ikili olurlardi, orta saha'da rakibi her mac doverdik.

Fernando muthis oynuyor.

Pas attığı zaman boşa kaçan başka bir futbolcumuz yok, takımın ondan öğrenmesi gereken en önemli şey bu.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Muhteşem bir oyuncu, transferinde emeği geçenlere teşekkürler

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando: "
1f44d-1f3fd.png
1f44d-1f3fd.png
1f44d-1f3fd.png
1f44c-1f3fd.png
1f44c-1f3fd.png
1f44c-1f3fd.png
2764.png
1f49b.png
1f4aa-1f3fd.png
"

DKg91iHW0AE942d.jpg
Muslera'nın dişinde tel mi var ben mi yanlış görüyorum?

Eğitim şart

melonun ilk geldiği yılla kıyaslarsam melonun yarısı kadar bir performans dahi gösteremedi !! ilk maçlarında defansif anlamda ve paslarında çok daha iyiydi son 2 maçtır amatörce pas hataları yapıyor ve beni tedirgin ediyor ! ayrıca hücuma katkısı yok zaten aldığımızda defansif yönünün kuvvetli olduğu söylenmişti ! melo olmasını beklemiyorum ancak hiç olmazsa ilk maçlarındaki performansına dönmesi şart

Fernando, derbi sonucu sonrasında dün maça çıkmadan Tudor’dan izin aldı ve arkadaşlarını toplayarak konsantrasyon konuşması yaptı

[FONT=&quot]Bursa galibiyeti sonrası arkadaşlarını tekrardan toplayan Fernando, arkadaşlarını kutlayarak takıma yemek sözü verdi. (A Spor)[/FONT]

Mariano ile birlikte her maç mükemmel oynadılar.. Ama dün ilk kez beğenmedim belki de şu ana kadar çok kusursuz oynadığı için kötü göründü..Pasları kötüydü 2-3 kritik pozisyonda 2li mücadeleyi kaybetti ..Olabilir böyle maçlar umarım bir sonraki maç kaldığı yerden devam eder..

Bu adami begenmeyenler var forumda inanilir gibi degil .adam ben futbolcuyum diyor pozisyon bilgisi cok ust duzey. şu unutulmasin bu takim 6 haftalik bir takim cok daha iyi olacak zamanla goreceksiniz..size selcuk müstehak vallaha billaha ?

bu senenin en iyi transferi. dua edelimde cezalı veya sakat olmasın yerini dolduramayız

Geri
Üst Alt