#25 Fernando Francisco Reges

2.yarılarda bir başka oynuyor bu adam. Çok ilginç gerçekten.

sent via GSC

İlk yarı özellikle gerçekten kötüydü Fernando

Bunda en büyük sebep belki ligin en agresif press yapan topçusu Poko 'yu Fernando 'nun başına musallat etmiş karabük'ün hocası ki bence çok doğru bişey yapmış kendi takımı adına Fernando 'yu etkisiz hale getirebildi ...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ama ikinci yarıda çok daha iyiydi Fernando

İlk yarı kötüydü ki sebebi Ndiaye bence. Tolga-Fernando ikilisi denenmeli orta sahada Tolga pres yapma konusunda Ndiaye'yi aratmaz zaten ki pas oyununda daha iyi olabilir bile..

İlk dakikalarda kötüydü ama ilk yarının ortasından maçın sonuna kadar domine etti Ndiayenin yerinede oynadı

Bugün kötüydü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.yarı gercekten iyiydi.çalım atıp ileri çıktıgı pozisyon,geriden gelip topla çıkısının oldugu kareler öyle güzel ki..iyi toplar kaptı yine 2.yarı,müdahaleleri vardı yerinde...tek eleştireceğim nokta hücumda korkmasın golü arasın devamlı..ürkek olmak yakısmıyo.

Cogu futbolcunun ikinci yarida performansinin yükselmesi, bizim ile fizik konusunda fink atmaya calisan takimlarin oyunculari, yavas yavas oyundan düsmeye baslamasi ile alakali. Rakip yoruldugu vakit, bize yine alanlar aciliyor.

Bu maçta özellikle ilk yarı çok pas hatası yaptı. Bunun da iki sebebi var; yağmurdan dolayı zeminin ağırlaşması ve rakip takımın direkt Fernando’ya baskı yapması. Bence çok önemsememek gerekiyor, özellikle kalitesini eleştiren çarpılır. Zira bir sürü pozisyonu çok iyi kesti, bir çoğunu özellikle çok iyi süzdü.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Herkesin g.tünü topluyor takımda , bırakın da hata yapsın.
takımın vazgeçilmezi olan bir oyuncu

Konsantrasyon eksikliğinden midir bilmiyorum adam llk yarılarda son 3 maçtır amatörce top kayıpları yapıyor ikinci yarıda ise maestro oluyor

çok baskı yediği için pas hataları yaptı

ama bazen de geriden oyunu çok iyi kuruyor

bir anda marianoda görüyorsun topu

defansif olarak iyiydi

2.yarıyı tekrar izledim öğlen.2.yarı gercekten iyi oynamış.ileri çıkışları falan güzeldi.cezasahasında gördük daha ne olsun...ilk yarıda şut da çekmişti hatırlarsınız...fernando hücum anlamında sinyalleri verdi,darısı ndiayenin başına...

Son düzenleme:
Her maç kritik hatası var
Tam kendini bulamadı diye düşünüyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.yarıyı tekrar izledim öğlen.2.yarı gercekten iyi oynamış.ileri çıkışları falan güzeldi.cezasahasında gördük daha ne olsun...ilk yarıda şut da çekmişti hatırlarsınız...fernando hücum anlamında sinyalleri verdi,darısı ndiayenin başına...

Fernando hücumda rol üstlenmez. Gol asist bile çok çok nadir yapar. Adamın işi topu kesip ileriye ulaştırmak. Hücum katkısı bu adamdan beklemeyin. Ndiaye asıl hücum katkısı vermesi lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt