#25 Fernando Francisco Reges

Sezonun transferi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DM936rnXkAAOrGJ.jpg

Fernando yu kitle puanı kap diyorsun yani :)

Tudor bunu yanlis oynattikca takim kötüye gider.

Yanlışlıktan kastın ne ?

Ofansif anlamda katkı mı ?

Defansif anlamda pozisyon vermeyen bir Galatasaray var çünkü.Ofansif olarak diyorsan adamın oyun tarzı hep böyleydi City zamanıda bu oyun tarzına yakın oynuyordu.Defansın arasına girme olayıysa o tartışmaya açık bir konu.Bana kalırsa da Tudor'un yaptığı en büyük doğrulardan biri

Trabzon maçında sarı kart görmesi bizim için daha iyi olur.
En azından cezasını gençler maçında çeker.

Aksi halde ne yapıp ne edip başak maçında cezalı duruma düşmesini sağlarlar.

Gerçek Kaptan NANDO!

Yanlışlıktan kastın ne ?

Ofansif anlamda katkı mı ?

Defansif anlamda pozisyon vermeyen bir Galatasaray var çünkü.Ofansif olarak diyorsan adamın oyun tarzı hep böyleydi City zamanıda bu oyun tarzına yakın oynuyordu.Defansın arasına girme olayıysa o tartışmaya açık bir konu.Bana kalırsa da Tudor'un yaptığı en büyük doğrulardan biri

Yanlis dedigim, stoperlerin icine gömerek. Böylece ofansif anlamda bir adam daha az oluyoruz. Pas istasyon manasinda önemli bir adamdan yoksun oluyoruz. Evet City'de buna yakin oynadi AMA rakipleri Manutd, Chelsea, Arsenal degil. Yaninda önünde KDB, Toure, Silva gibi oyuncular'da yok. Fernandoyu daha cok radar olarak kullanmamiz gerek

Ben Fernando'yu City'de böyle defansif görmedim. Adam bir dönem Fernandinho'yu kesmişti ve onun pozisyonun da oynuyordu.

Fernando: "Antrenmanda beni en çok zorlayan isim Feghouli. Diğer taraftan Selçuk da çok zorluyor."

9 Maçın 8'inde iyi oynayan adam gibi adam. Jong,Jose,Donk gibi baltalardan sonra adam gibi bir merkez orta saha bulduk

Reges' in Portekizcedeki anlamını bilemem, belli bir anlamı da yoktur belki. Önemi yok artık; Reges=Reis bundan böyle; o kadar!. Söyleyin Portekiz Dil Kurumu' na, bu şekilde düzeltsinler, kafamı bozmasınlar!:oley:...

Futboluyla, duruşuyla vs çok beğenip en başından benimsediğim bir futbolcu. Umarım hep böyle devam eder:hat:...

Reges' in Portekizcedeki anlamını bilemem, belli bir anlamı da yoktur belki. Önemi yok artık; Reges=Reis bundan böyle; o kadar!. Söyleyin Portekiz Dil Kurumu' na, bu şekilde düzeltsinler, kafamı bozmasınlar!:oley:...

Futboluyla, duruşuyla vs çok beğenip en başından benimsediğim bir futbolcu. Umarım hep böyle devam eder:hat:...
1a0399a3f003d07ff0d733d1adbf3600.jpg

Geri
Üst Alt