#25 Fernando Francisco Reges

Tek başına orta sahada oynuyor resmen. Ndiaye, Selçuk, Belhanda hepsini toplasan bir tane Fernando etmez

Fernando: "Top oynamamıza izin verilmiyor. Bırakın top oynayalım. Altımızdaki rakipler futbolla baş edemiyor, hakem kararlarıyla oluyor."

2 haftadir bu sakin sessiz ve sinirlerini neredeyse tamamen aldirmis gibi oynayan adami bile cileden cikarmayi basardilar.

Tebrikler. Ayrica söylemeyi unutmadan ADAMSIN ADAM.

Hocan da izin vermiyor Reis.

Müthiş bir topçu.

Fernando: "Hakem bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı. Bizi sürekli durdurdu. Böyle bir hakemle oynayınca işler zorlaşıyor."

Fernando: "İyi futbol oynadığımız için lideriz ama ne yazık ki bugün top oynamamıza izin verilmedi. Bırakın top oynayalım."

o bero denen puşt bacağını kıracaktı nerdeyse sağlam adam neyse ki kalktı devam etti

fernandocuğum gibi adamlar almak lazımdı.

ndiayede beyin yok zaten. tolgada öyle.

DNVCKOTXUAA4QOi.jpg

Önder Özen: "Çok net kırmızı kart."

Bülent Korkmaz: "Net kırmızı. Ayak kırar bu hamle."

Metin Tekin: "Büyük hata. Buna kart bile çıkmadı."

Allah korumuş...Bu maçı kazanıp Fernando' yu kaybetmeyi Galatasaraylı olduğunu söyleyen hiç kimse istemezdi herhalde...

Sırf şu hareketi kartsız geçmesi bile hakemin art niyetini tescillemeye yeter; faulü verdi yani olayı gördü; zaten görülmeyecek gibi değil. Yazıklar olsun böyle hakemlik anlayışına, zaten hiç hoşlanmadığım hakemlerden biridir de çoğunluğu böyle zaten. Böyle devam ederse iyice tiksineceğim futboldan...

Zaten bütün yuk bu adamda Ndyaye bu ikisi kalsin Yasin Sinan Eren Gomis Rodriugez koy hepsini hücuma yüklen zaten yeniksin kaleyi yoklayabilirdik en azindan pozisyon bulamadan bitirdik maçı

Görevini yapıyor çok iyi adam aklım gitti sakatlandığı pozisyonda..

Yerdeken amma korkuttun be reis,ben tek başına ön liberoda oynayabilceğini düşünüyorum sadece def yapsın çok geri çekilmeden,ndaye olmadığında
Fernand.
Garry belhanda yasin
Feguli
Gomis
Feguli cezalı diye sinan olabilir haftaya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando Reges: "Bu geceyi unutucağız. Lider durumdayız. Takım arkadaşlarımla konuştuk. Hepsine güveniyorum. Şampiyon olacağız.

o pozisyonda ayağı kırılsa kart görmeden ayak kırmış olacaktı trabzonlu şero

Geri
Üst Alt