#25 Fernando Francisco Reges

Bu adamla Gomis'in beraber oynadığı kadro 2-3 yetersiz oyuncu ve kadronun başındaki yetersiz yüzünden şampiyon olamayacak belki de ona yanıyorum..

Seni veren Allaha şükürler olsun ,başka diyecek bir şey yok.

Benim için takımın teknik direktörü kendisidir.

Alnitak Alnilam Mintaka

O sakatlandığı pozisyonda çok korktum.Bero denilen şerefsiz resmen ayağını kırmaya çalışmış ve bu pozisyona sarı kart bile vermedi.Herhalde kırmızı kart olması için adamın silahla vurması lazımdı galiba(!)

Sıradaki kurban kendisi kıvama getirdiler zaten 2 maçta zorluk seviyesi yüksek ilk maçta sahadan atılacak muhtemelen sakin kalamıyor maalesef.

Adami her Mac tekme tokat dövüyorlar iyi sabrediyor

Bu adam takımdaki en büyük güvenç kaynağım. Saha içindeki en büyük komutanımız, bundan çok daha zorlarını gördü ve başarılı oldu. Tudor engelini aşabilirse bizi de başarıya ulaştıracak

Ne şerefsiz bir ülkeyiz ki normal yolla yenemediğini hile ile hurda ile yenmeye çalışıyor milletimiz. Adamın ayağı kırılsa yazık değil mi lan böyle bir pozisyona kart bile çıkmaması cinayettir.

Bakiyorsun mesela, Antalyaspor ile oynadigimiz mac'ta espinosa denilen serefsiz, kac kere faul yapmis oyuncularimiza ve Fernando'ya. Fenerbahce maci keza oyle, devamli adama kucuk fauller yapip oyun oynamasini saglama pesinde. Trabzonspor karsisinda ise gelen gecen vurdu indirdi hakem 1 kere uyarmadi bile.

Fernando'nun temiz mudahelesine faul verdi fener macinda, tabiki Fernando cildirir, adam diyorki gelen gecen beni biciyor hakem utanmasa faul vermicek, ben topa oynarken bile faul caliyor eyyamci.

siz olsaniz sizde cildirirsiniz.

Fernando'nun yerinde Melo olsaydı Bero'yu dövmüştü.

Fernando çok güzel ve kendinden emin konuşuyor acaba gerçekten bu dediklerini yapabilecekmi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig de yılın transferi Fernando başkan.

629363d5314508102d7c57b234749a07.jpg

sent via GSC

Mariano ile birlikte Ligin cok ama cok üstünde olan oyuncu

Geri
Üst Alt