#25 Fernando Francisco Reges

Dua edelimde devre arası girdi yoksa sezonu kapatırdı fener maçında sahada olur kesin

Fener maçı 9. hafta yav. Adam 14 hafta sakatlanmış olması lazım senin hesabına göre. En kötü 4. hafta döner ama çok büyük bir eksik. Ligin kaderini değiştirecek bir sakatlık olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener maçı 9. hafta yav. Adam 14 hafta sakatlanmış olması lazım senin hesabına göre. En kötü 4. hafta döner ama çok büyük bir eksik. Ligin kaderini değiştirecek bir sakatlık olabilir

umarım senin dediğin gibi olur takımla çalışmalara başlaması tam hazır hale gelmesi en kötü fener maçında olur dedim basit bir sakatlık değil

umarım senin dediğin gibi olur takımla çalışmalara başlaması tam hazır hale gelmesi en kötü fener maçında olur dedim basit bir sakatlık değil

En kötü Antalya maçında sahada olur. Kötü sakatlık olsa da senin söylediğin süreç çok abartılı rtaş. Sürmez o kadar

Abartmakta üstümüze yok bir şekilde yerini doldurunuz dönünce de aslan gibi oynar

giphy.gif

Evren Göz
‏Verifizierter Account @evrengoz
5 Min.Vor 5 Minuten

Fernando için ek bilgi: Oyuncunun tedavisine başlandı. İğneleri yapıldı, özel bir dizlik ayarlandı. "En az" 3 hafta yok. Durumuna kampta bakılacak, 3 hafta sonraki kontrollere göre netleşir. Sağlık ekibi gerekli açıklamayı yaptı.

kapatalim konuyu simdilik
3 hafta sonra durumuna bakılacak 3 hafta idman yapmayacak fiziki olarak sıfırlayacak
2 ay gözden çıktım ben
Umarım tolga aratmaz

Kayseri maçında oynayıp kapak şov yapmasını diliyorum ağlama duvarına çevrildi burası

Kayseri macinda Maicon ve Fernandonun yoklugu hissedilicek. En az 2 kilit transfer sart.

Ben zaten tarz olarak beğendiğim biri değil daha kompak bir ön libero alalım oraya

Ben zaten tarz olarak beğendiğim biri değil daha kompak bir ön libero alalım oraya

Kimi istersiniz? Casemiro? Vidal? Kante?
Fernando alinabilecek en iyi adamdir bizim icin. hirvAT stoperlerin arasina gömdü . Terim ile biraz önde oynayip, bütün OSi öne itti

Geri
Üst Alt