- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antuda pustlar göbek atacaklar Fernando sakatlandi diye. Burada kimdi, Fernandoya laf atmaya calisan?
varsa mümkünse futbolla ilişiğini kessinyönetimden avatarınızı HD formata almasını istiyorum o mükemmel fotoğraf değişik bir hale bürünmüşBeğenmeyen mi varmış?varsa mümkünse futbolla ilişiğini kessin
yönetimden avatarınızı HD formata almasını istiyorum o mükemmel fotoğraf değişik bir hale bürünmüş
Latovlevici geldiğinde sakat idi ve yine Transfermarkt sitesinde dönüş tarihi çok ileri bir tarih olarak görünüyordu.transfermarkt'ta dönüş tarihi olarak 19 şubat diyor umarım daha erken döner takıma.
Latovlevici geldiğinde sakat idi ve yine Transfermarkt sitesinde dönüş tarihi çok ileri bir tarih olarak görünüyordu.
19 Subat onemli bir tarih not edelim lutfentransfermarkt'ta dönüş tarihi olarak 19 şubat diyor umarım daha erken döner takıma.
Kayseri maçı işte çok önemli ve zor geçecek. Fatih hoca ile ilk deplasman maçı, alırsak psikolojik olarak çok rahat ederiz. Yerine idare eder diye bileceğim tek oyuncu Tolga. Belli de olmaz Fatih hoca bu, ortayı Ndiaye Belhanda yapıp çift forvet çıka bilir.Sakatlık iyileşme hızları futbolcuların gündelik hayatlarıyla alakalı bir durum fernando profesyonel bir futbolcu olduğu için en fazla kayseri maçını kaçırır ama bir şekilde yetişecektir çünkü aile yaşantısı ve karakteriyle hızla iyileşir
Kayseri maçı işte çok önemli ve zor geçecek. Fatih hoca ile ilk deplasman maçı, alırsak psikolojik olarak çok rahat ederiz. Yerine idare eder diye bileceğim tek oyuncu Tolga. Belli de olmaz Fatih hoca bu, ortayı Ndiaye Belhanda yapıp çift forvet çıka bilir.
Tolganın sakatlık dönüşü performansı sıkıntılı oluyor ama tabi arada kamp var. Ben 4-4-2 taraftarıyım bu maç için. İleri ikili sabit Feghouli olmak zorunda dahi değil diye düşünüyorum, Rodriguez, Yasin ve Feghouli değişimli oynayarak rakibi şaşırta bilirler.Kayserinin bu sezon çoğu maçını seyrettim en önemli silahları kontra atak öyle rakibi abluka altına alıp oynayamıyorlar en önemli silahları da mendes o da hızıyla arka attığı koşular o maç fernando önemli fakat Tolga Ciğerci de 6 numara oynatabiliriz ya da hoca en iyi kararı verecektir 4-4-2'de çıkabiliriz
-----------------Muslera---------------
Mariano--Serdar--Denayer--Sol bek
Garry---Ndiaye---Belhanda---Yasin
---------Feghouli----Gomis-----------
Kampa 2 gün sonra katılacakmış.Kayseri maçında oynayamayacağı kesin.Reis'in son durumu nedir?
Hocanın aklında Selçuk'u sokmak var kadroya.Kayseri maçı işte çok önemli ve zor geçecek. Fatih hoca ile ilk deplasman maçı, alırsak psikolojik olarak çok rahat ederiz. Yerine idare eder diye bileceğim tek oyuncu Tolga. Belli de olmaz Fatih hoca bu, ortayı Ndiaye Belhanda yapıp çift forvet çıka bilir.