#25 Fernando Francisco Reges

Sakatlığı bulunan Fernando, Çarşamba günü kampa katılacak ve tedavisine Antalya'da devam edilecek. Fernando'nun, Kayserispor maçına yetişmesi zor. (beIN SPORTS)

2. hafta iç sahada Osmanlı’yı Fernando’suz da yenebiliriz ama Kayseri maçında oynaması lazım. Zaten çok zor deplasman, bir de en iyi oyuncularımızdan biri de oynamazsa işimiz daha da zorlaşır. Zaten Maicon’da yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim Haftaya çalışmalara başlayacak demiş en kötü Osmanlı maçında sahada olur

Acele etmesinler iyice iyileşsin öyle dönsün.

Kayseri deplasmanı zor oraya zaten yetişemez de Osmanlıyı içeride öyle ya da böyle yeneriz orada riske girmeye gerek yok bence. Sapasağlam dönmeli Fernando reis.

sent via GSC

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Fernando'nun Kayserispor maçının ardından Osmanlıspor karşılaşmasında da forma giymesi beklenmiyor.FutbolArena

En dogrusu zaten o macta kendi sahamizda Osmanli yi öyle ya da böyle yenmemiz gerek. Selcuk bile idare eder Osmanli berbat ötesi bir takim.

Iyice iyilessin Fernando reis.

2 maç oynamasa problem değil gibi konuşulmuşta Allah korusun bu 2 maçı alamadığın zaman havlu atarsın zaten çok önemli bir maç bizi bekliyor hayırlısı bakalım..

2 maç oynamasa problem değil gibi konuşulmuşta Allah korusun bu 2 maçı alamadığın zaman havlu atarsın zaten çok önemli bir maç bizi bekliyor hayırlısı bakalım..

Osmanliyi evde aliriz'da, Deplasmanda Kayseri'ye hem Maicon hemde Fernandodan yoksun zor olacak.

fatih hoca kayseriye yetişmez ama erken dönecek demiş osmanlı maçı sahada olur ancak donk çok iyi oynarsa kayseri de fernando dinlendirilebilir bir ihtimal.

iyi geceler erkeğin hası, erkeğim :rose:

Takımdaki en önemli futbolcu. İnşallah 1 2 maç kaçırır en fazla. Farklı bir tedavi metodu uygulandı kendisine. Bu nedenle biraz korkuyorum. Sakatlığının uzun süreli olması şampiyonluktan eder bizi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocanın elinde nasıl top oynayacağını düşündükçe heyecan yapıyorum açıkçası

portodaki en iyi günlerine döner en kötü ihtimalle

Gomis _ Maicon ikisinin de döneceğine acayip seviniyorum ama en en çok Fernando 'yu bekliyorum

İçeride ki Osmanlı maçında sahada devleşen orta sahayı tek başına çekip çeviren Fernando olacaktır ...

Geri
Üst Alt