#25 Fernando Francisco Reges

En kötü ihtimal buysa iyisi nasıl ki

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam onu abartmış olabilirim de premier ligde, portekizdeki gibi dominant oynayamamış olması yalnızca kendisinin eski formunda olmamasına bağlanamaz sanırım

portodaki futbolundan enstantaneler sunabilir terim yönetiminde diye düşünüyorum

tamam onu abartmış olabilirim de premier ligde, portekizdeki gibi dominant oynayamamış olması yalnızca kendisinin eski formunda olmamasına bağlanamaz sanırım

portodaki futbolundan enstantaneler sunabilir terim yönetiminde diye düşünüyorum
Olabilir zaten o portodaki futbolunu oynasın yüzde 70 şampiyonuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımdaki en önemli oyuncu olabilir şahsi fikrime göre .
Sadece kalitesinden veya karakterinden dolayı değil oyun olarak aktif dinlenme ve topu doğru zamanda doğru kişiyle buluşturma bakımından çok önemli işlere imza attı oynadığı zamanlarda , bunu sadece kendi pas vererek yapmadı . Kendisi oyunda olduğu zaman takımın genel bir şablonu olduğunu görebiliyorum fakat kendisi olmadığı zaman hurra haydi ordayız haydi burdayız tarzı rahatsız edici bir görüntü oluşuyor.

Kendisi sağlam olarak döndüğü zaman en çok Ndiaye'yi etkiler olumlu manada bence çünkü bugünkü maçta da Ndiaye iyide oynasa kötüde oynasa ne yaptığını kendininde çok bildiğini sanmıyorum bilinçsizce vücudunun avantajını kullanarak bir şeyler yapmakta.

Iyilesmeden Osmanlispor macinda oynamasina gerek yok, o mac zaten bizim. Sirf Osmanli macini alicagim diye risk etmenin anlami yok.

Yokluğunda özellikle 2. yarı rakip orta sahayı direk düz geçti. Olsaydı bu kadar baskı yemezdik. İnşallah Osmanlı maçına yetişir. Ona olmasa bile zorlu Sivas deplasmanına muhakkak yetiştirilmesi lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Sakatlığı ne zaman bitiyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt