#25 Fernando Francisco Reges

Kanatta yasini oynatmak ve elinde pas yapabilen tek ortasahayi oynatmamak sadece ortasahanin eksik olması ile açıklanamaz.

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Selcuk'u oynatmis olsa lescuk'u ilk 11 oynatan hoca yazacaktin,belhanda'yi oynatmis olsa onunla ilgili yaptigin yorumlar belli sövmedigin kaldi adama.

Bos yapmak,insanlari tahrik etmek disinda bir amaci olmayan Mesaj olmus

Sezon sonunda sampiyon cimbom yazdirdigimizda görecegim ben seni merak etme

Selcuk'u oynatmis olsa lescuk'u ilk 11 oynatan hoca yazacaktin,belhanda'yi oynatmis olsa onunla ilgili yaptigin yorumlar belli sövmedigin kaldi adama.

Bos yapmak,insanlari tahrik etmek disinda bir amaci olmayan Mesaj olmus

Sezon sonunda sampiyon cimbom yazdirdigimizda görecegim ben seni merak etme
Şampiyon olalım da ben söylediklerimin hepsini yutarim.Sonra da tebrik ederim.

Peki ya olamazsak sen ne yapacaksın.

Dursun 2 transfer yaptı diye dursuna büyük başkan diyenler ve tüpçü'den tekme yiyip kebapcidan dayak yedikten sonra işsiz kalıp geri dönmek için her şeyi yapan terimi savunmaya devam edecekmisiniz?

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sivasta kaybetmeye sebep olan terim yüzünden olacak.

PİRLO!

Evinde Antalya'ya karşı kapanıp 3 puanı kaçıran, Arena'da saçma sapan taktikleri yüzünden Fener'i yenemeyen, Trabzon'un en kötü zamanında bile rezil bir futbolla yenilmemize sebep olan, Başak'tan 5 gol yediren, Beşiktaş maçında bizi Türkiye'ye rezil eden, hatalarından ders çıkarmayıp yine 3lü savunmayla Malatya'ya yenilmemize neden olan hırvat hıyarı yüzünden olacak. Üstelik bunları Fernando ve Ndiaye varken yaptı.

Fernando-Ndiaye gitmiş elimizde Selçuk, Donk ve Tolga var ve sezonu kaybedersek bütün suç Sivas maçını kazanamayan Terim'in olacak yani.

Şampiyon olalım da ben söylediklerimin hepsini yutarim.Sonra da tebrik ederim.

Peki ya olamazsak sen ne yapacaksın.

Dursun 2 transfer yaptı diye dursuna büyük başkan diyenler ve tüpçü'den tekme yiyip kebapcidan dayak yedikten sonra işsiz kalıp geri dönmek için her şeyi yapan terimi savunmaya devam edecekmisiniz?

PİRLO!

Dursun'a büyük baskan yazdigimi ispatla,ispatlamazsan iftiracinin önde gideni olursun benim gözümde

Sampiyon olacagiz ve beni tebrik edeceksin öyle mi,peki Kim ve ne olarak tebrik ediyorsun

Evinde Antalya'ya karşı kapanıp 3 puanı kaçıran, Arena'da saçma sapan taktikleri yüzünden Fener'i yenemeyen, Trabzon'un en kötü zamanında bile rezil bir futbolla yenilmemize sebep olan, Başak'tan 5 gol yediren, Beşiktaş maçında bizi Türkiye'ye rezil eden, hatalarından ders çıkarmayıp yine 3lü savunmayla Malatya'ya yenilmemize neden olan hırvat hıyarı yüzünden olacak. Üstelik bunları Fernando ve Ndiaye varken yaptı.

Fernando-Ndiaye gitmiş elimizde Selçuk, Donk ve Tolga var ve sezonu kaybedersek bütün suç Sivas maçını kazanamayan Terim'in olacak yani.

O puanları bir amatör verdi ve hepimiz kendisini istemiyorduk.Ne kadar mal biri olduğunu söylüyorduk.

Ancak sivasta puanı güya çok iyi ve tecrübeli olan terim verdi.
Ayrıca bazı maçlar vardır tüm sezona bedeldir.
3 rakibinde takla atmışken ve hepsini moral olarak yarış dışına atma şansını eline gecirmisken.
Gidipte yasin ile sahaya çıkmazsin.

PİRLO!

Dursun'a büyük baskan yazdigimi ispatla,ispatlamazsan iftiracinin önde gideni olursun benim gözümde

Sampiyon olacagiz ve beni tebrik edeceksin öyle mi,peki Kim ve ne olarak tebrik ediyorsun
Sen yazdın diye demiyorum,hani hep destek olalım diyen tayfayi kast ediyorum.
Hani diyorsunuz ya köstek olmayalım.
Sen dursuna büyük başkan dememiş olabilrsin ama terimi savunmuşsundur.
Onu yapmamış isen tudor'u savunmuşsundur.

Yani futbol cahilligi.

PİRLO!

Sen dursuna büyük başkan dememiş olabilrsin ama terimi yalamışsindir.
Onu yapmamış isen tudor'u yalamişsindir.

Yani futbol cahilligi.

PİRLO!

Benim mesajimda herhangi bir hakaret veya baska bir art niyet yoktu,verdigin cevaba bak

Verdigin cevapta nasil biri oldugunu ispat etmissin zaten baska söze gerek yok

Fatih Terim'in basarilarindan dolayi Galatasaray'li olan bir sahisin Terim'e her mesajda hakaret etmesi de enteresanmis

Sen dursuna büyük başkan dememiş olabilrsin ama terimi savunmuşsundur.
Onu yapmamış isen tudor'u savunmuşsundur.

Yani futbol cahilligi.

PİRLO!
arif ceza yemişin renkdaş

iyi bari yav kaynana gibiydi bıdı bıdı bıdı bıdı 3 gün kafa dinleriz.

Bir kare 2 adam
846c42e2dbe3069966c50fdd928168cc.jpg

abv juve

Bos yapma

DVXieaEX0AE2iPq.jpg

Fernando'nun Kasımpaşa maçında kadroda olması bekleniyormuş..

abv juve

3 günden başlayan MYC'ler için tartışmaya devam edebilirsiniz.

YÖN-E-TİM
YÖ-NE-TİM
Y-ÖN-ET-İM

Aklı var ise dönmesin, mazallah sakatlık dönüşü hemen iyi performans veremez yerine Selçuk sesleri yükselir. Şampiyonluk yarışında n kopalım ondan sonra olur, belki o zaman bu yarışın içinde bizi tutan bu adamların katkısı anlaşılır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt