Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Olay nedir?Sahadaki o mal mal hareketleri icin dövmediklerine dua etsin Yasin bence.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay nedir?Sahadaki o mal mal hareketleri icin dövmediklerine dua etsin Yasin bence.
Sen olsan yasini takar misin.433 diye bir futbol hesabi var instagram da. Bazen hesabi bir futbolcuya veriyorlar bir günlügüne "433 Takeover" adinda . O oyuncu da tüm gün boyunca Instagram story de paylasim yapiyor tüm gün boyunca ne yaptigini falan göstermek icin.
Dün de Yasin'e devretmisler hesabi 1 günlügüne. Yasin de sabah Florya ya girisini falan cekmis, soyunma odasini cekmis herkese günaydin falan diyor. Orada Brezilyalilar (Mariano,Maicon, Fernando) sanki Yasine biraz soguk davraniyorlar gibi gözüküyordu onu diyor Ercan.
Sen olsan yasini takar misin.
Ben takmam iyi yapmislar.
Terimin israrla buna sans vermesine ne diyorsun?Ben olsam antrenmanda cift dalarim ezdigi her top icin.

dikkat et banlanma heaEvet bende gördüm simdi hic umursamamışlar yerli ronaldoyu
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harika haber.Kendini hazır hissettiğini söyleyen Fernando, Karabükspor maçında forma giymek istediğini Fatih Terim'e iletti. Fatih Terim, Karabükspor maçında kesin olarak Fernando'ya süre verecek; Konyaspor maçında ise ilk 11'de oynatacak. (Hürriyet)
Yerliler aynısı yapınca ırkçı oluyor, çok tutarlıyız.![]()
Video nerede ki merak ettim
fernando,maicon ve mariano ile el çakışmış işte yasin.ne yapsalardı?yasine özel gülümseseler miydi....gereksiz bi olay.
Aslan News sur Twitter : "Instagram'da 16,2 Milyon takipcisi bulunan 433 hesabı, bugun Yasin Oztekin'in kullanımındaydı.… " hiçbişey yok,normal
Sağol, zorla el uzatmışlar gibi biraz.
Yesin bitirsinler renkdaş Yasin'e bir türlü ısınamadım ...Her maçında vukuatı var adamın gol yada asist sayısı çok fazla olurdu ama kendini geliştirmeye yönelik hiçbirşey yapmadı sene sonu güzel bir vedayla yollanmalı ...Brezil Çetesi Yasini yemis
Terimin israrla buna sans vermesine ne diyorsun?
Yav şu kadro kitliginda takima bir genc kazandiramadik kahroluyorum cidden