#25 Fernando Francisco Reges

Haftayada kesinlikle oynamasın.3 sarısı olmuş.Fener maçında direk bu adama ihtiyacımız var.Tetikçi hakemler sarı göstermek için yer arıyor zaten.

Haftaya oynamasın. FB maçında en olmazsa olmaz adamımız. Oynadığı mevki kart görmeye en müsait olanlardan biri ki bu konuda çok da masum sayılmaz; gördüğü kartı haksız bulmadım, direseğini rakibe doğru savurduğu çok açık, az değmiş-çok değmiş farketmez, hakemin kararı doğru...

Haftaya oynamasın. FB maçında en olmazsa olmaz adamımız. Oynadığı mevki kart görmeye en müsait olanlardan biri ki bu konuda çok da masum sayılmaz; gördüğü kartı haksız bulmadım, direseğini rakibe doğru savurduğu çok açık, az değmiş-çok değmiş farketmez, hakemin kararı doğru...
Sorun şu ki o deplasman öncesi maç temposu önemli.

sonradan oyuna girebilir haftaya,oynarsa da cok zorlamasın kendini.dikkatli olsun,hakemler yavsak çünkü.

Şerefsiz mete kalkavan'ın uydurmasıyla gelir gelmez sarı kart sınırına geldi. Allah'ın belası herifler hepinizi üst üste koymak farz bu sene.

[FONT=&quot]Aslan News@Aslanews 34 dk.34 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Dr. Yener İnce. "İyi oyuncu, çok iyi insan... Büyük iş başardı, hiç yılmadı. Herkesi hayran bırakan bir hızla düzeldi. Bu güzel galibiyet ona armağan olsun."
[/FONT]

[FONT=&quot]
DXYnxJ-XkAA_OOl.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]0 yanıt14 retweet209 beğenme
Yanıtla

Retweetle
14

Beğen
209

[/FONT]

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

[FONT=&quot]Aslan News@Aslanews 34 dk.34 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Dr. Yener İnce. "İyi oyuncu, çok iyi insan... Büyük iş başardı, hiç yılmadı. Herkesi hayran bırakan bir hızla düzeldi. Bu güzel galibiyet ona armağan olsun."
[/FONT]

[FONT=&quot]
DXYnxJ-XkAA_OOl.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]0 yanıt14 retweet209 beğenme
Yanıtla

Retweetle
14

Beğen
209

[/FONT]

Çıkmasam hayatından bir köşede kalsam
İster arkadaşın ister sevgilin olsam
Arada görsem yüzünü sadece konuşsam
Havadan ya da sudan

RvHCbP.jpg

haftaya skoru bulursak 60’dan sonra girsin sarı sınırında diğer sarı sınırında olanlar da dikkat etmeli hakem kim olursa olsun kesinlikle kovalayacak sarı vermek için

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Dün sarıyı gerek yokken aldi kırmızı içinde zorladı anlam veremedim

Hiç beğenmedim hava toplarını verdi ağırlaşmış kırmızı yese kimse gıkını çıkaramazdı

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt