#25 Fernando Francisco Reges

Galatasaray hainlerinin yeni hedefi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tivibuspor’a göre maçta kırmızı görmüş oyuncumuz

1:10 da izleyebilirsiniz.

YouTube

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Adam var adam gibi :hat:

[FONT=&quot]Fernando Reges, takıma 2 günlük izin verilmesine rağmen Florya'ya geldi ve özel antrenman yaptı. (Futbol Arena)[/FONT]

Donk degil kesilmesi gereken adam Selcuk.

İnşallah sene sonunda yanına en az Fernando kadar iyi bir orta saha alabiliriz

Ndiaye belki çok teknik değildi ama mücadelesi ile takıma çok güç katıyordu
Selçuk-Tolga ikilisi hakkında yorum yapmak bile istemiyorum
Donk Terim geldikten sonra sürpriz bir performans verdi ve sene sonuna kadar Selçuk-Tolga gibi rakiplerinin önünde bana göre

Şu dünyada tek bir dilek hakkım olsaydı, onu da senle beraber olmak için kullanırdım. Deli divane gönlümü sana verip, ömrümü sana adardım…

M6ZEeW.jpg

Bu gece uyut beni
Bu gece kollarında göster bana cennetin yüzünü
Bu gece ısıt beni
Bu gece kollarında olayım kurtar beni sensiz olan bu hayattan. :rose:

rPSJqz.jpg

4. Yildizi kazandigimiz sezon melo sakatliktan iyi bir sekilde dönmüstü ve sampiyonluk yolunda katkisi olmustu,bir baska Brezilyali Fernando da saglam dönecek ve sampiyon olacagiz

Fener maçında kesin reisle donk oynamalı. En ufak baskıda top çıkaramıyoruz. Selçuk hep kaçak dövüşüyor. Selçuk baskılarda topu nasıl en iyi çıkarırım yerine ‘aman top benden gitsin kaybetmeyeyim’ modunda takılıyor. Sanırım reisle donk bu işi kıvırır

Dön artık.Selçuk denilen keneyi izlerken gözlerimiz kanıyor!

Fener maçında olmazsa olmaz sakatlığı atlattı bayada idman yedi maç eksiği falan farketmez Donktan iyidir

11de baslamamasi gibi bir durum soz konusu olmaz

Fenerbahçe maçına mı sakladık kart görme ihtimali yüzünden yoksa hoca biraz daha mı bekleyecek senin için ...

Geri
Üst Alt