#25 Fernando Francisco Reges

Sakladi heralde, oyle umuyorum, Kadikoyde lazim olacak aslan parcasi.
Zaten bugun sahaya ciksaydi 100/100 sari gorurdu o hakem yuzunden.

351663.jpg

bu cop kutusu karikoyde dusup bayilabilir

Fener maçında Donk'u görmek istemiyorum cidden. Ancak skoru bulursak Donk girebilir aksi taktirde bugün ilk yarıda kötü gözükmemizin sebeplerinden biri Donk'un 5 metre kare alanda top oynaması. Selçuk'u hiç saymıyorum.

Konya maçında oynayıp sarı kart görseydi burası ağlama duvarı olurdu

Allahtan Fatih Terim riske girmedi.

bugün olsa muhakkak kart yer mantığında sokmadı oyuna diye düşünüyorum.
puan kaybı olsaydı göz ardı edilmezdi ama.

haftaya ortasahada demirbaşımız olmasını ve kısır fb ataklarını kesmesini istiyorum.
salakça gol yemezsek kaybetmeyiz.

Fernando-Donk asla bir arada oynamaz bu arada bunuda iyice görmüş olduk hiç Terimin tarzı değil 2 DOS oynamak,Donk en fazla stoper ve ön libero alternatifi rolünde olur Selçuk ve Tolga merkez orta saha için Terim için öndedir en kötü Feghuyu çeker oraya Sinan falan oynar.

Derbide orta sahadaki oyunu çok önemli bizim için sahada üstünlüğü elde etmemiz gerekiyor ve bunu yapmak için De Souza-Topal ikilisini bastırmak lazım...

Derbide orta sahadaki oyunu çok önemli bizim için sahada üstünlüğü elde etmemiz gerekiyor ve bunu yapmak için De Souza-Topal ikilisini bastırmak lazım...

aslında pas oyununda etkili olabiliriz.fernando oynarsa donkla beraber,belhanda saçmalamazsa,feghouli bildiğimiz feghouli gibi oynarsa garry ve gomislik maç olabilir.

aslında pas oyununda etkili olabiliriz.fernando oynarsa donkla beraber,belhanda saçmalamazsa,feghouli bildiğimiz feghouli gibi oynarsa garry ve gomislik maç olabilir.
Pas oyunu çok akıllıca olur ...Belhanda ve Feghouli gibi adamlarımız umarım taraftar baskısından etkilenip gerilimin içinde kaybolmaz özellikle erken dakikalarda kart görmemeliyiz takım olarak maçı berabere yada önde götürdükçe Fenerbahçe üzerimize gelecektir işte o zaman da oyunu Rodriguesin defans arkasına yapacağı koşular üzerine kurabiliriz...

kesinlikle 11 başlamalı yanında donk oynamalı donk ileri top taşıyabilir kasımpaşa macındakı asıstı harıkaydı,selcuk ruh gıbı dolanır başka bişey de yapmaz

Şu adamı çok abartıyorlar tıpkı mariano gibi bence donktan pek farkı yok bu adamın derbide donk daha iyi olur hava hakimiyeti isimize yarar ayrıca kontratak hücumlarda donkun uzun pasları daha iyi

Şu adamı çok abartıyorlar tıpkı mariano gibi bence donktan pek farkı yok bu adamın derbide donk daha iyi olur hava hakimiyeti isimize yarar ayrıca kontratak hücumlarda donkun uzun pasları daha iyi

şevki iyi misin kardeşim ? yedekte kante-matic var da haberimiz mi yok ?

şevki iyi misin kardeşim ? yedekte kante-matic var da haberimiz mi yok ?

Yok kardeşim o bakımdan değil acayip bir abartı var onu anlayamıyorum.Donk ta yeterli bence oynadığı maçlarda fenada değildi.Fernando bir melo değil olamazda zaten.Fernando da donk ta ortalama önlibero oyuncuları biz çok abartıyoruz.

İnşallah derbiye Fernando-Donk orta sahasıyla çıkarız Selçuk-Tolga filan hiç hiç güven vermiyor ...

Derbide Fernando - Donk orta sahasını görmek isterdim lakin olmayacak galiba. Donk'u defansif orta saha olarak kullanıp Fernando'yu 8 numara pozisyonunda oynatsak iyi olurdu. O mevkide en kötü Selçuk kadar oynar zaten.

Fernando-Donkun bir arada olması im-kan-sız,Terim gibi bir adamın fıtratında double DOS yoktur arkadaş en kötü Feghouliyi çeker merkeze yinede yapmaz

Geri
Üst Alt