#25 Fernando Francisco Reges

DYOgDPqXUAI0dVj.jpg

üstad oynarsa arkamıza yaslanıp keyifle izleriz maçı.

Fernandonun oynamasıyla ilgili şüphelerim var benim. 2.5 aydır top oynamıyor nerdeyse maç kondisyonu bambaşka bi olay.

üstad oynarsa arkamıza yaslanıp keyifle izleriz maçı.
İlk yaridaki maçta ve geriye kalan 3 büyük maçta oynadı da ne oldu?
Hepsinde rezil olduk.
Üstelik çoğunda yanında ndiaye vardı.
Yani geri döndüğünde öyle aman aman bir değişim beklemeyin
Ha ölüsü selçuk ve donktan iyidir bişey diyemem ,
gerçi ortasahaya muslera'yi bile koysak bu iki işe yaramazdan daha etkili olur orası ayrı.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Fernandonun oynamasıyla ilgili şüphelerim var benim. 2.5 aydır top oynamıyor nerdeyse maç kondisyonu bambaşka bi olay.
Maç kondisyonu kesinlikle çok önemli ...Tolga yada Donk ile başladığında klasik hatalarını yaptıklarsa hep bir ağızdan bağıracağız çıkar şunu al oyuna Fernando'yu diye bu nedenle çok kritik bir karar neticede çok üst düzey maçlarda oynamış lider ruhlu bir adam oynarsa üstesinden gelebilir diye düşünüyorum....

En formsuz hali Selçuk'tan iyidir düşüncesinden yola çıkarak derbide oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Saçmalamayalım Fernando 'yu maç formu yok Donk'u hata yapabilir diye oynatmayalım diyor herkes

Beyler Allah aşkına bir düşünün bu adamlar oynamazsa Selçuk-Tolga orta sahasıyla çıkacağız sezonun en önemli maçlarından birisine ...

Millet eleştiri yapmasını öyle bir seviyor ki sanki yedekte Kante-Pogba 'mız var da 1 haftadır yok Fernando oynamasın yok Donk oynamasın ...

Son düzenleme:
İlk 11 de başlamaz ama ikinci yarida kesin girer.

Melo o sakatlıktan sonra bitmişti ama oda var tam düzelmeden geliyorlar maclarda biraz etkisini gösteriyor o sakatlığın.
farzı misal o tabi de son yıllarda bizde sakatlanan dönemiyor ki futbola
ya lig bitiyor
ya da lig bizim için bitmiş oluyor.

verilere göre 3.5-4 ay oldu sakatlık geçireli ve 2. yarı hiç yararlanamadık kendinden hele de orta sahamız evlere şenlikken.
bu maçta ilk 11 başlar inşallah.

İlk 11'de başlayacağını sanmıyorum. Sonradan muhakkak dahil olacaktır oyuna fakat direkt başlamaz gibi duruyor.

Geri
Üst Alt