#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Çok karizmatik çok seviyorum lan bu çocuğu:) Umarım uzun yıllar kalemizi korur.

O kadar sempatikki Benim çok koyu beşiktaşlı bi kankam var adama göre almeida ibrahimovicten queresma da ronaldo dan daha iyi. Adam bile muslerayı çok seviyor. Muslerayla foto çekilmiş stadta çok kıskandım:(

müthiş bir sağ ayağı var o penaltıyı her babayiğit atamaz nede olsa güney amerika'lı arada uzun boyundan yararlanmak için santraforda oynatabiliriz..:o

Dün en cok Muslera'nin golüne sevindim, 3. golümüz olmasina ragmen.

dün en çok yiğitin kırmızı kartından sonra yiğitin yerde yatan semihe tehditkar davranışı ve musleranın gelip yiğiti iterek resmen git yapışı hoşuma gitti.

Beyler bi 2 dakka sonra Musleranın golunun tekrarı var. TRTHABERDE.

rakiplerin bile sempatiyle baktigi ve izledigi bi kalecimiz var..

mumkunse arkadasin biri Musleranin bide Ayi Volkanin fotograflarini yanyana koysun..

2 fotograftaki yuze bakip yuzdeki mahsumiyete bakmak yeterli.. insanin ici disina yansir derler..

Bir kaleciyi bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi.Genelde insanlar bir forvet oyuncusuna veya ortasaha oyuncusuna hayranlık duyar ama harikasın muslera:)

Maç başı 0.03 gol ortalamasıyla oynuyor.

Hala iyi diyorsunuz. Derhal gönderilsin.

Acaip seviyorum Muslera'yi. Hep bizde kalsin. Once kalecimiz olarak ondan sonra kaleci antrenoru olarak. 30 milyon verseler bile gondermesinler. Gülüsüne kurban Muslera!

Bjk maçı çok zor geçecek, sağlam ofansif adamlar var bjk'de... Ama musleraya inanıyorum, tam konsantrasyon ile o maçında altından kalkacaktır.

Play offta her penaltıyı Muslera atsın anasını satıyım..

Bir kaleciyi bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi.Genelde insanlar bir forvet oyuncusuna veya ortasaha oyuncusuna hayranlık duyar ama harikasın muslera:)

Kesinlikle..

En çokta sevindiğim bugünleri görünce..

Transfer döneminde ki Muslera nöbeti..

Boşuna değilmiş abi..

Harbiden değilmiş..

Adam 20 sene sonra bile Manisa maçını anlatır..

Efsane eldiven..

Atar Yemez Muslera!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt