#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Rezil lan rezil bu ne lan tüüüüüüü senin gibi kaleciye, cık cık cık elin mi küçük anlamadım ki senin yüzünden 100 bin milyon puan kaybettik bu sene tüüüüü sana ne biçim kalecisin be bu

bugün kötü oynadı. yedigi ilk golü kendine yakıştıramadım. bazı pozisyonlarda topu elinden kacırdı.

Piyasasi varken 30 milyona satip, 5 milyona Ruffier'i alip, kalan 24 milyonu Aly Cissokho + Aykut Demir + Gokhan Tore'ye harcayalim.

Tamam Galatasaraylıyızda 20 yıldır şu futbol denen şeyi seyrediyoruz, ben bu pozisyonu Paraguay liginde görsemde penaltı derim, Mozambik ligindede görsem penaltı derim. Topu geçirmiş, kaleci boşa atlamış ve temas var. Penaltı olması için herşey var.

kendini niye kasıyon bukadar tamam penaltı olsun. niye buna takıldıgınıa anlamış degilim

noluyor lan burda.. adam iyiki bir penalti yaptirdi..

ilk yedigi golü bence gec görüyor ve ters ayakta yakalaniyor..

Sezon sonu satalım 3'e 5'e bakmadan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Formsuz olduğu için ya da penaltı yaptırdığı için falan demiyorum ama 25 falan civarı bi para gelecekse satılabilir bence de. Mete'nin dediği gibi Ruffier'i alırız kalan 20'ye de çok sağlam elemanlar alınır. Hatta ben Onur'un gelmesini çok isterim ama Muslera'yı yüksek fiyata satarsak Trabzon hıyar gibi bi çuval para ister tabi.

neyinize muslera..

size leo francolar

zapatalar lazim..

Lan oğlum bu adam kaç maç gol yemedi sorunlumusunuz nesiniz ??

Sakin ol champ, herkesin fikrine saygili ol.

Adamın 40 yılda bir kötü oynamasını bekleyip "kapasitesi bu kadar, satalım, bilmemkimi alalım" gibi cümleler yazmanın saygı duyulacak yanı yok. Şimdi mi satıcaz adamı? Geçen yıldan beri adını sayıkladığın kaleciyi şimdi mi alıcaz? Bir tarafını şaaptığımın süper finalinin ortasına gelmişiz, yazdıklarına bak.

Muslera çok maç kurtardı, kötü oynadığı maç belki 5 belki 6dır. O iyi oynadığı 30 maçtan sonra neden satalım diye yazmıyorsun...

arkadas bazen biizim taraftarı anlayamıyorum adam ilk senesinde galatasarayın tarihine gectii hala eleştiriyosunuz adamı

Adamın 40 yılda bir kötü oynamasını bekleyip "kapasitesi bu kadar, satalım, bilmemkimi alalım" gibi cümleler yazmanın saygı duyulacak yanı yok. Şimdi mi satıcaz adamı? Geçen yıldan beri adını sayıkladığın kaleciyi şimdi mi alıcaz? Bir tarafını şaaptığımın süper finalinin ortasına gelmişiz, yazdıklarına bak.

Muslera çok maç kurtardı, kötü oynadığı maç belki 5 belki 6dır. O iyi oynadığı 30 maçtan sonra neden satalım diye yazmıyorsun...

Kurtarmasaydi. Simdi gelsin Chelsea hemen satalim. Dalyan gibi Ufuk, zipkin gibi Aykut var.

Mete'yi niye ciddiye alıyosunuz ki lan :D adamın jb yaptığı her halinden belli

editt..

myc yiyebilirim skor taraftarı yüzünden

Bugün iyi değildi gibi, biraz tedirgin gibiydi sanki, am bu kadar kusur kadı kızında da olur:)

önümüzdeki maçlarda eski musleramızı isteriz.

kendini niye kasıyon bukadar tamam penaltı olsun. niye buna takıldıgınıa anlamış degilim

Barış aynı konuda iki mesaj atmamın sebebi taraftarlık kültürüyle ilgili aslında. Küçüklüğümde üç büyüklerin maçlarında o kadar komik penaltılar verilirdiki resmen üç büyükleri hakemler kayırırdılar. Buna üzülürdüm. O yüzden taraftarı olarak takımımım aleyhine de olsa düşündüğüm şeyi söyleme hissi oluştu bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt