#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Mükemmel bir sezon geçirdin Muslera nice başarılarımızda kalemizi korumaya devam edersin inşallah

yıllardır seni bekliyorduk be fernando.yönetim bu aslanı satarsa isterse kaka yı getirsin kesmez ve çok büyük bir sorumluluk altına girmiş olur...umarım böyle bir hata yapmazlar.başarı isteyen takımsak 20 bile verseler ki verirler muslera satılmamalı...bizim her başarılı dönemimizde kalemiz emin ellerdeydi ve şu an yine öyle

19 mac be 19 mac borumu...

Seni cok sevdik Cok kalmayacaksın biliyorum ama kaldıgın süre zarfı icinde nice kupalara Tebrik ederim nando

559431_313051022104490_278141528928773_736228_375632095_n.jpg

kim bu muslera dan makas alan ya :asd:

35 milyon liranın altına hiç satılmasın, hatta hiç satılmasın, kupa kazandıran kaleci o .

Bu adam fazla durmaz belki bu sene bile gidebilir çünkü bizim ligimizin çok ötesinde bir kaleci.

Başkan ne olursa olsun satılmayacağını açıkladı. Şu gidecek falan açıklamalarını artık lütfen bir kenara bıraksak.. :)

4fb1f9df525c91.33521811.jpg

Reyis Rusya'ya gitmiş sanırım. İyi tatiller aslanımıza. Artık orada ne yapacaksa. :asd:

Muslera Gidemez

G.Saray yönetimi, İngiliz devi Chelsea'nin Muslera için yaptığı 15 milyon euro'luk teklifi geri çevirdi

G.Saray, sezon başında Lazio'dan renklerine bağladığıFernando Muslera'yı Chelsea'ye satmadı. Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Londra kulübünün 15 milyon euro'luk resmi teklifinin Florya'ya ulaştığı ancak Galatasaray yönetimininin Fatih Terim'den aldığı "Büyük hedeflerimizin bir parçası olarak kalmalı" dediği Uruguaylı file bekçisi için İngiliz yöneticilerle pazarlık masasına bile oturmadığı dile getirildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da geçtiğimiz günlerde Muslera için 25 milyon euro'dan yüksek bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu kesinlikle satmayı düşünmediklerini ifade etmişti.

Cevap: Muslera Gidemez

Chelsea niye istiyor ki Muslera'yi?

Cech'in yasi daha yasli sayilmaz, 30 yasinda daha.

Anlam veremedim.

muslerayı en son istiyecek klüplerden biri bence balon haber

Chelsea niye istiyor ki Muslera'yi?

Cech'in yasi daha yasli sayilmaz, 30 yasinda daha.

Anlam veremedim.

cech'den başka çelsinin kaleciliğini yapacak 2. bir kalecileri yok o yüzden...

cech en fazla 2 sene daha devam eder hatta belki 1, sonrasında genç ve potansiyelli bir yedek düşünüyorlardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt