#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Hatalıdan ziyade, çıkarmasını beklediklerimizi yiyor şu anda, o yüzden de göze batıyor, yani Muslera'nın bu olmadığını bildiğimiz için.

Takıma birlikte toparlar Muslera, ama özellikle CL'de hatayı geçtim, ekstra işler yapmasını bekliyoruz, yapacaktır da:yenieek:

Muslera çok iyi kaleci, arada form düşüklüğü olabiliyor. Karşılaştırma yapmayacağım aralarında ama fb'li Volkan cidden çok üstdüzey bir kaleci. Koysan Barça'ya oynar. Sevmiyoruz evet haklı olarak ama yiğidi öldür hakkını ver demişler. Ligin de bence en iyi kalecisi Volkan Demirel, Avrupa'da da ilk 5 içindedir benim gözümde. Onun kadar çok maç kurtaran, onun kadar imkansız denilebilecek topları çıkaran kaleci çok görmedim, azdır.

Barca:asd: Aykut bile oynar orada Valdes'den.Başka bir takım örneği vereymişin keşke:asd: Valencia,Tottenham,Ath Madrid

Tafo reyiz halleder

Arada böyle maçlar olabilir

4 gol yemis dün de.

gol yese de çamur atsak diye bekleyenler var la !!

Petr Cech 'de daha geçen Atletico 'dan 4 gol yedi, üstelik Chelsea gibi bi takımın kalecisiyken.. Leş kalecimi oda şimdi...

casillasta barçadan 5-6 gol yiyor el clasicolarda.

Dünkü Kolombiya maçında yediği 2.ve 4. gol ona yakışmadı

Muslera'nın bir an evvel formunu yakalaması lazım

Özellikle de CL maçları öncesi çok önemli

Geçen sene de kötü başlamıştı sezona düzelir yakında merak etmeyin

saçmalamayın yahu Dünya'nın en iyi kalecisi Casillas'ın da 6 yediği oldu

Uruguay'ın defansıyla en iyi kaleciyi koy bi 4 tane daah yerlerdi herhalde.Ama 2. ve 4. gol yakışmamış.Deli Orkun yemezdi onları.(!)

Geleni geçeni almış la adam.Geçen sene çok övdüm ama bu sene rezalet başladı bırak fark yaratmayı vasatın altında performans sergiliyo.

Şöyle birkaç maç gösterip adama çamur atmayalım bence, geçen sene yaptıkları ortada, belli ki sadece formsuz şu an.

1-2 haftaya yine kaleyi gollere kapatır.

4-0 lık maçta 2 tane şanssız değil hatalı gol yemiştir.Bende elimden geldiğince onu korurum ama şu hataları bizim takımda yapmamalı.Bu arada bu sene rezalet diyen kişilerin de bu sene rezalet bir taraftar olduklarını belirtmek isterim.

falcao´un oldugu takimlar herkeze 4-5 sallar bknzw. atletic,chelski fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt