#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Şu adamı eleştirmeyin artık

muslerayı bazı maçlarda kendisini oyuna vermemekle ve degajlarının eskisi gibi olmamakla suçlayan ben bugün ne kadar haklı olduğumu gördüm

Öncedende dediğim gibi muslera kendini maça verdiği an dünyanın en iyi 5 kalecisinden biridir

Golü de mi Muslera'dan bekliyorlar anlamadım ki

AW: #25 Fernando Muslera

2. yarida kalemize bir top geldi ve maalesef gol oldu. muslera'nin yapacagi bir sey yoktu.

Eyvallah Muslera hep böyle ol. Takımın en iyisiydi belkide.

Sahada maçı kazanmak isteyen bir oyuncumuz vardı o da maalesef kaledeydi birşey yapamadı.Şu adamdaki hırsın yarısını alıp takıma dağıtsak şimdi 3-0 kazanmıştık maçı...

ben ufaktan kaçıyım der gibisin be muslera

çünkü CLde böyle devam edersin sezon sonu yolcusun

gitme nolur :sad007:

Sahada maçı kazanmak isteyen bir oyuncumuz vardı o da maalesef kaledeydi birşey yapamadı.Şu adamdaki hırsın yarısını alıp takıma dağıtsak şimdi 3-0 kazanmıştık maçı...

Golden sonra sinir stress harbine girdik ,dogru atak yoktu macin 75 dak. Emre ne zaman orta sahaya geldi o zaman bi kac verkac falan oldu ,Aydin sut cekti...

Fatih Terim cildirdi, bir ara oyuncularada bagirdi falan ,normal ama cildirmasida oyunu bozdu.Herkesi strese soktu ,boyle zamanda sakin ve panik yapilmamasini soyleyecek tek tecrubelimiz butun takimda sadece Fatih Terim"ken bunu ,bir cok boyle mac goren Muslera oldu.

Muslera maça çıkarken Allah'a dua ediyordu.Kalben maça çok motiveydi.Büyük kalecileri büyük yapan en önemli unsur kendine ve Yaradan'a güvenmek.Kendisini çok iyi bir gelecek bekliyor.Bugün 4 top geldi kendisine ikisi gol oldu.İlk golde yine yaptı yapacağını.Ama defansımız o an uyuyakaldı.İkinci golde ise pas atılır atılmaz gol olacağı belliydi.Onun için talihsiz bir andı.Burada yapılan gereksiz eleştirilere tokat gibi cevap vermeye devam ediyor Muslera.Yolun açık olsun aslanım.

MUSLERA CANDIR...

macin tartismasiz en iyisiydi

iki takim icinde

karsi takimin kalecisi de canavar gibiydi yalniz abi. adam bir tane bile falsolu is yapmadi. karsidan gelen olsun, yan top olsun. gerektiginde yumrukladi, gerektiginde sektirmeden aldi. Tabi muslera'nin kurtardiklari da can aliciydi ama sonuca etki etmedi maalesef.

karsi takimin kalecisi de canavar gibiydi yalniz abi. adam bir tane bile falsolu is yapmadi. karsidan gelen olsun, yan top olsun. gerektiginde yumrukladi, gerektiginde sektirmeden aldi. Tabi muslera'nin kurtardiklari da can aliciydi ama sonuca etki etmedi maalesef.

Aydın'ın pozisyonda dokunmasa goldü galiba, bi defa seyrettim tam emin değilim ama öyleydi sanki. Parmaklarının ucuyla dokundu.

Tartismasiz, takimin en kaliteli bireyi. Zaten kariyerine bakildiginda kalitesi görünüyor. Seni cok seviyoruz Nando!

Adamin dibi. :ayatollah:

Adamın dibisin ulan diğerleri yatsın kalksın seni heryerinden öpsün

2. hafta önce forum kişilerinin "kaleci değil" dediği biri.

vallaha biz avrupa da böyle bitik gidersek yakında bizden ayrılır.büyük ihtimalle ilk kez yabancı bir futbolcu satışından iyi para kazanacağız.

Adamın dibisin dibiiiiiiiiiiii :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt