#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Yok aslinda öyle birsey demiyorum aslinda. Gecen sezona göre kötü, bunu diyorum. Senin görüsün farkli olabilir, cokta umrumda degil.

Bütün yorumlarını ego tatmini amacıyla yazıyorsun.

Amrabat'a sardın,sırada musleradan prim yapmaya geldi anlaşılan.

Haftaya da kötü oynarsa cıkarsın yine ben demiştim diye.

Bütün yorumlarını ego tatmini amacıyla yazıyorsun.

Amrabat'a sardın,sırada musleradan prim yapmaya geldi anlaşılan.

Haftaya da kötü oynarsa cıkarsın yine ben demiştim diye.

Acikcasi Muslera'yi ilk defa "net" bir sekilde elestiriyorum. Beni performansi üzdügü icin. Hepimizim beklentisi yüksek, cünkü gercekten yetenekli.

Amrabat icin ayni seyleri söyleyemem. Sen öyle yorumluyorsan, dedigim gibi pek umrumda degil.

Acikcasi Muslera'yi ilk defa elestiriyorum. Beni performansi üzdügü icin. Hepimizim beklentisi yüksek, cünkü gercekten yetenekli.

Amrabat icin ayni seyleri söyleyemem. Sen öyle yorumluyorsan, dedigim gibi pek umrumda degi.

Huylu huyundan vazgeçmez.

Bir kaç hafta daha böyle olsun başlarsın yine.

Huylu huyundan vazgeçmez.

Bir kaç hafta daha böyle olsun başlarsın yine.

Neye baslarim kardesim senin derdin ne? Elestirmek hakkimdir taraftar olarak. Ben Muslera konusuna hemen hemen hic yazmadim, dün ve bugün belki ilk defa, hatirlamiyoum tam. Cünkü simdiye kadar gerek yoktu, hele gecen sezon. Ama kötü performansi görmeyecek kadar kör degilim, bilmiyorum sende nasil.

Ben Muslera'ya kötü kaleci demiyorum, performansini elestiriyorum. Performans nedir biliyormusun süphe duyuyorum. Ama seninle anlasmak bile istemiyorum, isimize bakalim.

Neye baslarim kardesim senin derdin ne? Elestirmek hakkimdir taraftar olarak. Ben Muslera konusuna hemen hemen hic yazmadim, dün ve bugün belki ilk defa, hatirlamiyoum tam. Cünkü simdiye kadar gerek yoktu, hele gecen sezon. Ama kötü performansi görmeyecek kadar kör degilim, bilmiyorum sende nasil.

Ben Muslera'ya kötü kaleci demiyorum, performansini elestiriyorum. Performans nedir biliyormusun süphe duyuyorum. Ama seninle anlasmak bile istemiyorum, isimize bakalim.

amrabat bitti sira musleradami seni burak ve hamitin basliginida bekliyoruz zaten ordanda ciktign yok en kotu gunlerinde les kargasi gibi cikiyorsun ortaya hakan DELIKANLI soy isme bak cay demle

Ben seni Amrabattan biliyorum ben bildim bakın haklı cıktım ayagında bir arkadaşsın.

O yuzden eleştiriyorum felan bunlar pek inandırıcı gelmiyor.

Ayrıca anlasmak veya konusmak istemeyen adam hic yazı yazmaz öyle yazıpta sonuna ekleme yapmaz.

Anladın mı derdimi ?

Bence hic olmadi. Destek buldu, kullandigi kelime les kargasi gib ortaya cikti birden. Yoksa futboldan anladigi yok.

Amrabat iyimis, cünkü LigTV macin adami secmis. Vah vah.

Amrabat kötü olabilir.

Sende ki sorun şu birader.

Amrabat kötü cıktı diye göbek atmadığın kaldı bir tek.

Ben seni Amrabattan biliyorum ben bildim bakın haklı cıktım ayagında bir arkadaşsın.

O yuzden eleştiriyorum felan bunlar pek inandırıcı gelmiyor.

Ayrıca anlasmak veya konusmak istemeyen adam hic yazı yazmaz öyle yazıpta sonuna ekleme yapmaz.

Anladın mı derdimi ?

Hayir yaniliyorsun, anlasmak istemesem bile yorum yaparim, biraz saygimdan kaynaklanir, adam akilli yazdigin sürece. Derdimi baska türlü anlatamam. Ama burda performans degerlendirmeyeceksek ne yapacagiz. Sabah aksam övmekle mi gececek. Her kulüpte her iyi oyuncu zaman zaman elestiriliyor, bunda ne var, niye rahatsiz oldun, dur anlasildi kendin yazdin zaten.

Amrabat konusu yüzünden, evet ben hakli cikti ayagindayim, dogru, ve Galatasarayin basarisini isteyen ayagindayim. Ben o günler yazmistim, kanatlarda gecen sezon gibi yine etkisiz kalirsak cok elestiririm sizin begendiginiz Amrabati.

Ama sen bunlari neden yaziyorsun biliyormusun, zamaninda Amrabat'i Messi yaptigin icin :yenieek: . Tabi futbola bakis acin belli oldu, altinda kalmak istemiyorsun.

Amrabat kötü olabilir.

Sende ki sorun şu birader.

Amrabat kötü cıktı diye göbek atmadığın kaldı bir tek.

Eger öyle olsaydi, oynadigi tek iki macta övmezdim adami, yorum bile yapmazdim.

Bence hic olmadi. Destek buldu, kullandigi kelime les kargasi gib ortaya cikti birden. Yoksa futboldan anladigi yok.

Amrabat iyimis, cünkü LigTV macin adami secmis. Vah vah.

Hacı sen Muslera'ya kötü diyorsun, adam iyi diyor. Amrabat'a kötü diyorsun, adam iyi diyor. Senin eleştirmeye hakkın var, onun da eleştirmemeye hakkı var. Sıkıntı olmamalı.

Hacı sen Muslera'ya kötü diyorsun, adam iyi diyor. Amrabat'a kötü diyorsun, adam iyi diyor. Senin eleştirmeye hakkın var, onun da eleştirmemeye hakkı var. Sıkıntı olmamalı.

Hayir, iste anlamiyorsun. Ben Muslera'ya nerde kötü demisim? Söyle sacma yorumlarla gelmeyin. Daha elestirmek veya degerlendirmek ne oldugunu bilmeyecek kadar düstükmü. Yazik gercekten.

Hayir, iste anlamiyorsun. Ben Muslera'ya nerde kötü demisim? Söyle sacma yorumlarla gelmeyin. Daha elestirmek veya degerlendirmek ne oldugunu bilmeyecek kadar düstükmü. Yazik gercekten.

Açayım; geçen sezondan daha kötü diyorsun, öyle değil mi? Tartıştığın üye de iyi buluyor Muslera'yı.

Niye birbirinize sarıyorsunuz onu anlamadım o kadar. Buyrun devam edin.

Açayım; geçen sezondan daha kötü diyorsun, öyle değil mi? Tartıştığın üye de iyi buluyor Muslera'yı.

Niye birbirinize sarıyorsunuz onu anlamadım o kadar. Buyrun devam edin.

Gecen sezona göre performansi daha kötü demek baska, Muslera kötü kaleci demek baska. Bilmiyorum anlatabildimmi. Diger arkadas Muslera'nin kötü performansini niye göremiyor belli oluyor zaten. Amrabat'ta ona göre iyi. Yani herkes iyi. Ama is isten gecince ah vahlar ceken ilk onlar. Biraz gercekleri konusalim.

Hayir yaniliyorsun, anlasmak istemesem bile yorum yaparim, biraz saygimdan kaynaklanir, adam akilli yazdigin sürece. Derdimi baska türlü anlatamam. Ama burda performans degerlendirmeyeceksek ne yapacagiz. Sabah aksam övmekle mi gececek. Her kulüpte her iyi oyuncu zaman zaman elestiriliyor, bunda ne var, niye rahatsiz oldun, dur anlasildi kendin yazdin zaten.

Amrabat konusu yüzünden, evet ben hakli cikti ayagindayim, dogru, ve Galatasarayin basarisini isteyen ayagindayim. Ben o günler yazmistim, kanatlarda gecen sezon gibi yine etkisiz kalirsak cok elestiririm sizin begendiginiz Amrabati.

Ama sen bunlari neden yaziyorsun biliyormusun, zamaninda Amrabat'i Messi yaptigin icin :yenieek: . Tabi futbola bakis acin belli oldu, altinda kalmak istemiyorsun.

Eger öyle olsaydi, oynadigi tek iki macta övmezdim adami, yorum bile yapmazdim.

Ben gördüğümü söylerim.

Amrabat hayranı felanda değilim.

Ama oyuncu iyi cıksa kötü mü olur.Biz kazanırız.

Ama Amrabat macta kötü oynuyor.Kim Amrabata kötü bir şey söylediyse Hakan Delikanlı beğeniyor.

Biri Amrabat kötüymüş yazıyor,Hakan Delikanlı günaydın diye cevap yazıyor.

Yakısmıyor bunlar.Haklı olsan ne olcak.

Gecen sezona göre performansi daha kötü demek baska, Muslera kötü kaleci demek baska. Bilmiyorum anlatabildimmi. Diger arkadas Muslera'nin kötü performansini niye göremiyor belli oluyor zaten. Amrabat'ta ona göre iyi. Yani herkes iyi. Ama is isten gecince ah vahlar ceken ilk onlar. Biraz gercekleri konusalim.

Bir halt anlamadıgında belli oluyor kardeş.

Ben gördüğümü söylerim.

Amrabat hayranı felanda değilim.

Ama oyuncu iyi cıksa kötü mü olur.Biz kazanırız.

Ama Amrabat macta kötü oynuyor.Kim Amrabata kötü bir şey söylediyse Hakan Delikanlı beğeniyor.

Biri Amrabat kötüymüş yazıyor,Hakan Delikanlı günaydın diye cevap yazıyor.

Yakısmıyor bunlar.Haklı olsan ne olcak.

Ne o yorum begenmektemi simdi art niyet oluyor. Benimle ayni fikirde olan yorumu begenirim tabi, bunda ne var, anlamis degilim pek. Ben Amrabat'i neden sert elestirdigimi yukarda yazdim. Yaz döneminden kaynaklaniyor. Iki senedir surda adam gibi kanat oyuncusu göremedik be yemisin Amrabatinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt