#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Oynarsa degaj yapmayacak, aut atışlarını da kullanmayacak, takım da geri pas yapmayacakmış. Son zamanlarda nerdeyse rakip ceza sahasının önünden Muslera'ya geri pas atmaya başladık. Sıkıldım artık. En azından sakatlığı süresince şu geri pas hastalığından kurtuluruz.

Umarım çabuk iyileşir ve umarım iyileştiğini takıma söylemezler :)

Valla ben Muslera'yı 1 maçta bile eleştirmedim 1 maçta bile sövmedim sebebi açık Mondi'de bazen basit hatalar yapıyordu ancak hep güven veriyordu.. Ve ondan sonra hiç güven veren kalecimiz olmadı.. Hep tetikte oldum.. Ve daha iyisini bulamayacakken bu adamı eleştirmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum... Muslera bugün gitse bizden daha iyi bir takıma gider ve biz ondan daha iyisini bulamayız...

daha üst düzey bir takıma giderse tek helal olsun diyeceğim oyuncumuz

Muslera takımın en güven veren ismi..Adalesindeki sıkıntıya rağmen çok iyi maç çıkardı.

Sivas maçında dinlendirmek lazım.

sakatlığına rağmen kusursuz oynadı.

Bir topu efsane çıkardı. Çıkarmadı hatta direk tuttu. Turu geçmemizim sebeplerinden.

Teşekkürler reyiz...

Büyük adamsın vesselam.

Şimdi birileri çıkar orda uzanıp alması gerekiyordu falan der. Ama gözümüzde efsanesin.

Nasıl tuttu o topu öyle içim gitti yahu, yapıştı resmen eline.

Teşekkurler Muslera , en başta takımı sahiplenip oynadığın için kendini riske ederek.

Kendini heba ve feda ettin.Daha ne diyeyim ki sana.Gönülleri feth ettin.Hasret kalmıştık senin gibi karakterli bir kalecinin gelmesine.İnşallah uzun yıllar kulübe hizmet edersin.

MUSLERA CANDIR...

Sadece kaleci olmadığını ispatladı bu mac. Helal olsun.

Aslan :happynew:

Bi frikik pozisyonunda topu sadece izlemesini yakıştıramadım. O top kaleyi bulsa gol olurdu, "kaleyi bulmayacağını anladı ondan bıraktı" denecek bi pozisyon değil.

Hala mı geri pas yapıyorsunuz.Sakat adam sakat.Eline sağlık Muslera.

Daha maç başlar başlamaz adama top attık ya, kafayı yiyordum. Bir şey olacak diye korktum. Yine de iyi iş çıkarttı. :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt