#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bu yaz zor elimizde tutarız. Çok müşterisi olur.

Vayyy bee dün belki bu sezonki en mükemmel maçını çıkardı helal olsun büyük kaleci nasıl olunur gösterdi :ayatollah:

King ya, ulan bir iki yıl önce Aykutlara, Leo francolara, Mustafa Sarp, Barış Özbeklere, Mehmet Batdallara, yorum yazardık süper lig için, Fernando Muslera'ya (Snejder'e Drogba'ya Burak'a, Selçuk'a) ya yazıyoruz şampiyonlar ligi performansı için, bu bile gurur veriyor. :D Nerden nereye geldik.

Sana maç alamıyor , normal topları kurtarıyor demiştim ama neler yapıyor bu ara Muslera valla helal olsun. Son 3 maçtır Dünya Çapında bir kaleci gibi oynuyor hele dün bir kaleci nasıl show yapabilir onu izledik harikasın Muslera :ayatollah:

Dünki performansı izleyen avrupa kulüpleri çalar yazın kapımızı.Yeri onur la dolar mı bence dolmaz.Bir şeyi atlıyoruz, muslera çok teknik bir kaleci riera nın göğsüne 40 metre top atıyor.Onur bu açıdan yetersiz gibi.

Ellerine müthiş hakim yerden, havadan tek eliyle topları müthiş kontrol ediyor Allah nazardan saklasın.

Daha güçlü ve diri durmaya başladı geçen sezon ki gibi..

Maşallah aslanıma dün maçı getirdi resmen..İnşallah böyle devam eder...Yediği 2 golde de hatası 0...İlkinde Drogba'ya net faul var , 2. pozisyonda da Pukki resmen engelliyor ...

King ya, ulan bir iki yıl önce Aykutlara, Leo francolara, Mustafa Sarp, Barış Özbeklere, Mehmet Batdallara, yorum yazardık süper lig için, Fernando Muslera'ya (Snejder'e Drogba'ya Burak'a, Selçuk'a) ya yazıyoruz şampiyonlar ligi performansı için, bu bile gurur veriyor. :D Nerden nereye geldik.

ZAPATA dingilini unutma abi :D

Sezonun şuana kadar ki en iyi performansını sergiledi. Hakem katletmemiş olsaydı belki gol bile yemeyecekti. Tebrikler Nando.

Helal olsun koçuma. 25milyona çıkardı fiyatını bu maç.

Ne iteledik ama Lazio'ya Cana kazmasını :)

yakin direge Pikachunun 2. yaridaki sutunu kurtarisin efsaneydi Nando..

3. golün yarısı Muslera'nındır. Oyun görüşü mükemmel bir kaleci...

sol açık oyuncusu ama sol bek de görev yapan albert riera ile ilgili herkes cok olumlu konuşurken senin yorumunu okudum ve dedim nasıl bir akla sahipsin . şimdi yorumunu okudum ve gercekten karara vardım

sen kimsinde beni yargiliosun herkes ayni fikirde olmk zorundami senin fikrin sana kalsin

Şu an en iyi 5 kaleciden biri olduğuna dair herkesle tartışırım

değerini 5katladı inşallah gitmez senelerce kalır bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt