#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

kaleci maç kurtarır diyoruz barcelonanın son maçını izlemiştir herkes javier varas neler yaptı bize öyle kaleci lazım maç kurtarsın

Değil Muslera dünyanın en iyi kalecisi de gelse bu defansif anlayışla iş yapamaz..Bu defanstır (Sabri+Balta+Servet+Zan) Rijkardımızı da yiyip bitiren..

Güvenimi sarsmaya devam ediyor.

Yediğin gollerin 3ü rezilceydi.Kimse boşuna savunmaya çamur atmasın. O golleri İlker Avcıbay bile yemezdi.10 küsur milyona alınan kaleci bu kadar rezilce oynayamaz.8 haftada 3 maç kaybettirdi ki bu maçların hepsinde oynamadı zaten

bugün ilk golde hatası yoktu.

ikinci golde bariz hatası vardı.

üçüncü golde çok güzel bir hamle yaptı, eğer yapmasaydı o top zaten gol olacaktı. hamlesi maalesef rakibe gitti, hata demiyorum ben buna.

dördüncü golde tabi ki 100% hatalıydı, ama o ana kadar zaten kayış kopmuştu.

bugüne kadar bizi maalesef üzdün muslera :( kalitesi belli, uruguay maçlarını takip edenler bilir. ben düzeleceğine inanıyorum.

Asip kesmeyi severiz biz.

Biraz daha sabir.

Bedava Aranzubia'yı almak varken, gittik Muslera'yı aldık. Ha yine eleştirmiyorum ama iyi bir hamlesini henüz göremedik bu üzücü oldu.

Evet, Aranzubia'yı alıp, 10 yılımızı kurtarabilirdik. İspanya 2.Ligi gibi mükemmel bir ligde top koşturuyor şuanda.

Yav kardeşim, gidin Ruffier diyin, Frey, vs, vs. ama mantıklı şeyler söyleyin yahu.

Hemen sallayın. Son 2 golde hatanın çoğu onda, özellikle son golde çıldırttı.

Ama ben güveniyorum

Çeyreği fiyata Rufieri alacaktık işte

zaman gerek daha hemen silmemek gerek adami

Şuan takımda x bir yerli kaleci bu hataları yapıp basit goller yeseydi her maç full küfür hakaret tepki ile maç oynayamaz olurdu.15 milyon euroya sen kaleci getiriyorsan katkısı da o denli büyük olmalı.

Herhangi bilmediğimiz bir kaleci hata yapsa tabiki küfürü basacağız. Ama kendini ispatlamış ve henüz 25 yaşındayken böyle kaleci almışsın, 5 maçta asıp, kesmeler, yazık.

Biraz sert çıktım bu maçta Musleraya. İyi de sövdüm. Mondragon gibi bi kalecimiz olmadı, olmayacakta.

Hakeme bu kadar sinirlenmişken oyuncularımıza laf etmeyelim bence.

Muslera ısrarı nedendi sene başı bunu anlamadım bir türlü hangi maçları izlendi de alındı? Uruguay milli dışında Lazio maçlarında da bariz hatalar yapan bir kaleciydi. Bu kadar paralar saçılacagına ona verilen paraya sene başı Ruffier + Podolski rahatlıkla alınabilirdi!!

Sert eleştirmiyorum ama yakışmadı muslera'ya. Toplar kendini umarım.

Muslera ısrarı nedendi sene başı bunu anlamadım bir türlü hangi maçları izlendi de alındı? Uruguay milli dışında Lazio maçlarında da bariz hatalar yapan bir kaleciydi. Bu kadar paralar saçılacagına ona verilen paraya sene başı Ruffier + Podolski rahatlıkla alınabilirdi!!

aslinda yönetim almayacakti muslera'yi taraftar baskisindan korktular geri adim attilar, lauro diye birini alacaklardi yoksa

Bunu da mi bitirdiniz?

Big taraftar.:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt