#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fernando Muslera

B_a2e8f16b5d68ab90a1ef2e220c747f99.jpg

B_5c669a56e59be3bab9196bef7f06e395.jpg

Galatasaray formasıyla görmek harika :tiphat:

Reusch eldiven kac numara giyecek, 86 numara yakisir lakin o forma Ufuk basghan'da galiba. (Tabii bu sezon degistirmediyse) Cikacak olan kaleci formasindan bir adet alin, arkadasina da Muslera'yi cakin. Sahsen ben uzun süre ardindan ilk defa bir kaleci formasini almaya düsünüyorum. Reis vesellam, nelere kadirsin Muslera basghan.

1 numaradan baskasi sacma hele aykut giyerse hepten sacma.

birinci kalecin bilmem kac numarayi giyecek digerleri 1 noyu giyecek tam sacma olur.

muslera 1 noyu giymezse bile digerleri 1 noyu cikarmali.

Bu sezon çok iyi oynuyacak Dünyanın en iyi kalecileri arasına girecek olan kalecidir kendisi.

Olympiakos'a karşı oynar umarım, beni en çok sevindiren transferi izlemek istiyorum artıkın.

İlk izlenimlerimi yazayım bir kere en önemli hususlardan biri çizgiye mahkum kalmadı açıldı ve daralttı rakibin alanını ve bir kaç gol pozisyonunu böyle önledi,bir kaleciye göre oldukça hızlı bu avantaj olur ani çıkışlarında,bir de bir pozisyonda Panteliç yanılmıyorum çok yakından vurduğunda dikkat ettim gözlerini kapatmadı ve rasgele hareket yapmadı ve topu izleyerek çeldi bu çok önemli bir kaleci toptan korkmamalı..

İlk maçı ve önünde ki Gökhan ve Servet'e rağmen iyi maç çıkardı..

Çok daha iyi olacaktır..

Eboue takviyesinden ve Urfalının stopere geçmesinden sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt