#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

ligin acik ara en iyi kalecisi.jöleli ayiyi gördük kazakistan macinda.

neuer´i felan top diye sektirir (bi kalecide bu yorum az biraz tuhaf geldi bana :D)

Aldığımız zaman da biliyorduk,bu adam sayesinde bunun gibi inanılmaz hatalı goller göreceğiz,zamanı gelecek kurtarılması güç topları da kurtaracak.

Yediği gol dışında hiçbir hatası yoktu güzel kurtarışlar da yaptı.

Renktas cogu gorusune uyarim ve saygi duyarim ki bu düsünce yanlis.Orda Servet'in nerede olduguna dikkat ettin mi? Adam 8-9 tane pozisyon çıkardı.

gec ciktigi gercegini degistirir mi peki? webo kaleye 5 metredeyken topu kontrol edip rahatca gol atti. defans tabii ki hatali da musleranin da hatasi var. onun disinda iyiydi.

Orada kademeye girmesi gereken solbekti ama solbeksiz oynuyorduk o ara.

Ilginci bir cocuk bu Muslera, adam mesela zamaninda Milan'dan 5 gol yemisligi bile var.

Bakiniz: 2:01 ve 2:16, ama adam golü yerken bile karizma yahu :D

[video=youtube;Enl1EB2jEB4]https://www.youtube.com/watch?v=Enl1EB2jEB4[/video]

Üstüne gelen toplarda iyi ama yan toplara çıkıp almasına pek şahit olamadım.

Muslera kendisinden beklenmeyen bir hata yapmıştır. Bu hatayı Aykut yada Ufuk yapsaydı ne olurdu? Tabiyki kaleci arayışına gidilir ve Muslera alınırdı. O halde Musleraya güvenmemiz ve bir maçla değerlendirmememiz gerekir diye düşünüyorum..

sana notum 10 uzerinden 10 panpa yaptigin hataya ragmen @muslera

hata yaptı ama maçın genelinde de iyi pozisyonlar çıkardı kalede hala güven veriyor.

eğer tr de oynayacaksan kesinlikle hatan olmuycak arkadaş hemen asıp kesmeye başlamışsınız. yargısız infaz

muslera nin bu hata yi ilk hafta da yapmasi iyi oldu bana cok güven veriyor cok top cikardi aslan

en büyük hatası bütün taraftarı kaleci antrenörü olan bir takıma gelmesidir. Defans yok ama kaleci gol yiyor diye sürekli kaleci gönderten taraftarız

Bir hata yaptı diye böyle bir yeteneği harcayacak değiliz

Galatasaray kariyeri şanssız başladı. İlk maçının 30. saniyesinde gol yedi, ilk resmi maçında hatalı gol yedi. Devamı böyle olmaz umarım.

Maçın genelinde iyiydi yaptığı hata da nazar boncuğu olsun. Bütün maç pozisyona giremiyorsan mağlubiyeti kaleciye çıkarmayacaksın.

Kesinlikle kötü kaleci değildir,fakat Muslera'nın bu defans ile harcanacağı aşikar ve basit goller yeme hastalığı varken işi gerçekten zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt