#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Her topu neden tutmaya çalışıyor çok anlamsız.

Çok büyük potansiyeli var fakat geliştirmesi gereken özellikleri de yok değil.

3 taneç çok iyi top çıkardı sadece 1 hata yaptı oda gol oldu şanssızlık ne diyelim.Ama seviyoruz reyizi :)

Muslera yüzünden yenildik diyenlere Ufuk az bile.

Şanssız başlasa da yer tutuşu ve refleksleri ile bana güven veriyor. Her kaleci basit hatalar yapabilir, önemli olan güvendir ve güveni sağlayacak kurtarışlar....

İyi iyi... Ben bireysel olarak güveniyorum Muslera'ya; önündekilere güvenmiyorum ki bu da tabii Muslera'yı maalesef etkileyebilir.

bu aykutun yerde oldugu yerde muslera degil buffon olsa hata yapmaya baslar.

adam hala 1 no giyiyor !

MusleraOfficial Nando muslera

Not a good start but it's just the beginning. Thanks to everyone that supported me!... Let's Go Cim Bom!!!

Olmayacak bir hataydı ama yapacak birşey yok.Muslera iyi bir kaleci ve ileride bunu telafi edebileceğini biliyoruz.

Uzun vadede kalemizin istikrarlı olacağının garantisidir Muslera.

Önünde süper angut stoper ikilimiz Servet-Gökhan oynadığı için yakında sinir hastası olsa şaşırmam.

ben hep diyordum.kalecin hata yapa bilir.bunu en iyileride yapiyor,sorun burda degil.

ama son senelerde kaleci yoktu bizde.de sanctisin,aykutun,zapatanin,leo franconun ve ufugun kurtarislarini toplasan musleranin son 3 macdaki kurtarislari etmez.

ilk golden sonra özgüven problemi yasamadi iyikide ve cok iyi bi mac cikardi.

aha türkiyenin en iyi kalecisine bakin.kasachstan maci son örnek.

kaleci hata yapabilir. ilk macinda ilk golunde yapmayadabilir ama. neyse cok onemli degil.

Muslera candır :).Bugün kalede Muslera olmasa belki o topu elinden kaçırmazdı ama 3 gol net yerdi.Ve Muslera bu tarz hataları çok yapan bir kaleci değil.

ben hep diyordum.kalecin hata yapa bilir.bunu en iyileride yapiyor,sorun burda degil.

ama son senelerde kaleci yoktu bizde.de sanctisin,aykutun,zapatanin,leo franconun ve ufugun kurtarislarini toplasan musleranin son 3 macdaki kurtarislari etmez.

ilk golden sonra özgüven problemi yasamadi iyikide ve cok iyi bi mac cikardi.

aha türkiyenin en iyi kalecisine bakin.kasachstan maci son örnek.

Adamdan nefret ediyorum, o ayrı, ama Kazakistan maçında hiçbir hata yapmadı Volkan.

Kazakistan maçını Volkan'ınn gol yediği kalenin orda seyrettim.Afedersin ama MAL gibi baktı topa.

TV'den de görünüyor. Öyle bir gol yok. Bütün ligleri, kupaları toplasan yılda 1-2 tane öyle orta gelir, kaleci de hiçbir şey yapamaz. Normal birşey. O topu çıkaracak bir insan yok dünyada.

Ben nedense Muslera'nın pozisyonu için hata yaptı diyemiyorum. Topu havada kontrol ediyor ve dirsekleri yere carpınca birden topun kontrolünü kaybediyor. Bence hata değil, şanssızlık. Hatta bu pozisyon haricinde müthiş toplar cıkardığı anlarda oldu. Eğer kalede Aykut-Ufuk-Orkun'dan biri olsa 4-0 bitmişti mac.

Umarım Baros gibi Muslerayı da asıp kesmiyoruzdur.

Ben nedense Muslera'nın pozisyonu için hata yaptı diyemiyorum. Topu havada kontrol ediyor ve dirsekleri yere carpınca birden topun kontrolünü kaybediyor. Bence hata değil, şanssızlık. Hatta bu pozisyon haricinde müthiş toplar cıkardığı anlarda oldu. Eğer kalede Aykut-Ufuk-Orkun'dan biri olsa 4-0 bitmişti mac.

Umarım Baros gibi Muslerayı da asıp kesmiyoruzdur.

O şansızlık olmasa 10/10 bir performans gösterdi.

Yıllar sonra kalemizde güven veriyor. Ona doğru gelen toplarda çok rahatım gol yemek bile yakışıyor adama :tiphat:

İl golde hatalıydı.İkincisinde yapabileceği bir şey yoktu.Yani muslera değil şu anki sıkıntımız.

Arada sırada hatalı goller yiyeceğini bekliyordukta bari ilk maçtan yemeseydi.:D Neyse canı sağolsun,benim için kredisi çok çok fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt