#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bence 2.golde Ebouenin adamını tutmayışı ve adamın orda dalga geçercesine bir boş durumda golü bulması çok çok daha büyük bir hata ve asla affedilemez..

2 gol yemiş olabilir fakat bana inanılmaz güven veriyor.....kralsın.:tiphat:

çok iyi kalecisin ama her zaman topları tek hamlede kontrol etmende sıkıntı yaşıyorsun lazio dayken de böyleydi dk da da ve şimdi de bizde eğer sorununu aşarsan lige damganı vurursun eğer aşamazsan dönen topları takip etmeyen bu defansla sana damgayı vururlar.

Olacaktır böyle hatalar.Zamanla düzelir.

Dün çok iyi kurtarışlar yaptı.:tiphat: Genel olarak performansı iyiydi.

çok iyi kalecisin ama her zaman topları tek hamlede kontrol etmende sıkıntı yaşıyorsun lazio dayken de böyleydi dk da da ve şimdi de bizde eğer sorununu aşarsan lige damganı vurursun eğer aşamazsan dönen topları takip etmeyen bu defansla sana damgayı vururlar.

Basit gol yeme hastalığı devam ederse gerçekten işi çok ama çok zor !!

Topu eline aldığında çok hızlı düşünebilmesi, kontralarda işimize çok yarayacaktır. Servet ve Gökhan Zanla oynayacağı bu sezonda Allah Musleraya sabır versin..

Sana güveniyoruz küçük kunduz:tiphat: 90 dk rahat maç izledim dün bu bana yeter..

Adam ben nereye geldim böyle diyordur bence.

Kac tane top geldi adama, bayada bi kurtaris yapti golü yemeden önce.

Golde dengesiz atlamis ve Melo'da biraz bozmus, olur böyle seyler, nazar degdi bence.

Damgasini vuracak lige, cok iyi kaleci.

Gelecek maçta sağ açık oynarsa, birşeyler olur.

Dün önemli bir hata yapıp aldığımız mağlubiyette rol oynasa da yakında hala dünyanın en iyi kalecilerinden biri olacağına eminim. Muslera'ya güvenim sonsuz.

İyi kaleci.Ben beğendim.Ama önündekilerle Allah sabır versin ne diyeyim...

muslera böyle sacma hatalar yapıyor zaten. ilk mactan dolayı kızmıyorum. güzel kurtarışlarda yaptı.

neredeyse 1 ay önce yazmıştım... Hala sözlerimin arkasındayım...

hatalı gol yiyecek. ama bence her ne olursa olsun elimizdeki en iyi kaleci.

Sevgiler

Hatalı gol yemeyen bir kaleci yok dünyada. "hatalı gol yiyecek!" deyip, maçtan sonra da "aha gördünüz mü, yedi işte" diye eklemek, muazzam bir başarı değil.

O hatayı yapmasına rağmen yine de güven veriyor.

Cok genel konusmussun renkdas.

Cok mu izledin Musleranin maclarini?

Merakdan soruyorum, ben sadece WC ve CA'da izledimde.
nasıl genel konuşmuşum. bu adam böyle topu elinden kacırmalar yapıyor. laziodada izledim uruguay milli takımındada. ara sıra böyle hatalar yapıyor.

önünde servet, zan ve gereksiz adamlar olduğu için adam da kendini kaybedebiliyor. suç senin değil o önünde oynayan adamları oynatan sinyorda. lig başlamadan önce zaten belliydi defans defans defans alın adam akıllı adam getirin illa yıldız olmasına gerek yok ismi lazım değil ikisinden biraz aklı başında olsun yeter diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt