#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

önünde servet, zan ve gereksiz adamlar olduğu için adam da kendini kaybedebiliyor. suç senin değil o önünde oynayan adamları oynatan sinyorda. lig başlamadan önce zaten belliydi defans defans defans alın adam akıllı adam getirin illa yıldız olmasına gerek yok ismi lazım değil ikisinden biraz aklı başında olsun yeter diye.

+1905

Bu defans varken Casillası getirin valla gol yerdi ya.

malesef cok kotu gol yedi. ama bence en buyuk hatayi o golde caglar yapti. rakipin en az uc dort metre onunde duruyor. ellerini de arkasina koyuyor. bekliyor.

hadi bakalim yap su ortani diyor. nasil defans anlayisi bu. adamin ustune niye gitmesin.

malesef cok kotu gol yedi. ama bence en buyuk hatayi o golde caglar yapti. rakipin en az uc dort metre onunde duruyor. ellerini de arkasina koyuyor. bekliyor.

hadi bakalim yap su ortani diyor. nasil defans anlayisi bu. adamin ustune niye gitmesin.

Kesinlikle ya sen bir beksin ne olursa olsun orta açtırmanan gerekir. Bek oynayan bir insan bunu nasıl bilmez, üstelik Galatasaray 'ın beki.

hayda o zaman dunyada kimse orta yapmasin var mi boyle mantik arkadas

Hataya rağmen çok iyiydi. uzun yıllar bizde kalırsın umarım

Kalecilerin isleri normal futbolculardan cok zor. Herkes hata yapabilir. Bizim sorunumuz kalede degil savunmada ne yazik ki.

neredeyse 1 ay önce yazmıştım... Hala sözlerimin arkasındayım...

hatalı gol yiyecek. ama bence her ne olursa olsun elimizdeki en iyi kaleci.

Sevgiler

Elimizde Musleradan başka kaleci yokki zaten kaleci kılıklı 2 adam var yedekte oturuyorlar onlarımı diyorsun?

melo´nun hatasinda (topu gögüsünle indirdi ya) bence topu müthis cikardi.bunu dünyada en fazla 5 kaleci yapar.volkan ayi gibi bakip,meloya küfür basardi.dikkat ettim,muslera ne kizdi,ne bagirdi felan.sakin,zeki,dengeli birine benziyor.

ne yalan söylim son 3 senede her sut´da korkiyordum,10 metre olsun,50 metre olsun.muslerada hic öyle bi korkum yok.kale önünde olsa bile.

Şanssız bir gol yemesine rağmen iyiydi..

Umarım kalesini uzun süre gole kapatır..

Bu savunma kurgusuyla pek mümkün gözükmüyor..

Bu çocuğa güveniyorum :)

Seviyorumda :)

Zaten tafinin öğrencisi :)

Pek iş düşmedi ama güven verdiği kesin. :)

golu kendı kalemıze attık yoksa ben yanlsmı gördüm bızım defansın son an mudahalsı vardı kalecıde anlamadı nolduğnu

Zamanla daha da iyi olur.hele ki sağlam bir defansla süper bi kaleci olur.

Gol haricinde pek iş düşmedi golde de yapacağı bir şey yoktu zaten.

bu defans ile muslera nin isi cok zor gol yiyor ama kizamiyor insan cünkü bu defans ile normal

Muslera: “Daha önce oynadığım kulüplerde de çeşitli eleştiriler aldım. Ama çok fazla umursamıyorum. Çünkü iyi ve tecrübeli bir kaleci olduğumu biliyorum. Bu ellerle çok büyük başarılara imza attığımı biliyorum. O yüzden bunları kafama takmıyorum. Benim için önemli olan kaleci antrenörümüz Taffarel'in düşünceleri. O da bana güveniyor”

Kendine olan özgüvenine hayranım. Kendimize güvenirsek başaramayacağımız birşey yok. Devam aslan taraftar arkanda ;)

Zamanlama hatası yapmış kabul.

Ama bariz gol şansı yok. Çünkü aynı hizada 3 tane Galatasaray'lı futbolcu olduğu gibi Zan'da hemen rakibin yanında. Muslera'ya sarı kart+rakibi düşürdüğü için faul çalmalıydı.

Ama Galatasaray düşmanları olduğu sürece hep olumsuz, hep en kötü kararlar çıkmaya devam edecektir.

Şu pozisyonun aynısı Kadıköy'de olsaydı, Volkan'a sarı kart bile verebilecek bir Türk hakem tanımıyorum.

Bu ligi hala izleyenlere de ironik :tiphat: (saygı) duyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt