#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

abı haksız atıldı zencı gole gıtmıo kı o bunyamın pıslık gezer yok mu anasını sataım

dostlar galiba kirmizi kart hakliydi yyhua

yok lan degilmis

Ben standarda bakarım. Öyle pozisyonlarda kırmızı çıkmıyor bu ligde. Karabüğün kalecisi o hareketi yapsıni yemin ediyorum, valla billa yemin ediyorum, kırmızının "K"sini beklemem.

ben başından beri öyle düşünüyordum. aferin bana

ne şansmış o kadar istedim muslerayı.gerçekten kötü başladı bizdeki kariyerine,dilerim böyle devam etmez

reis .

Buram buram kalite kokuyorsun Musiii! İyi de bir kaleci olduğunu biliyoruz, sen başkalarına aldırma :))

Nerdeyse her maç kritik hatalar yapıyor. Dün yaptığını iyi bir kaleci yapmaz. Futbolun temeline aykırı.

De Gea de hata yapmıştı. Ferguson onun arkasında nasıl durduysa biz de Muslera'nın arkasında durmalıyız. 2 maç hata yaptıysa ne olmuş? Adamın önceki kariyerini herkes biliyor. Sütten dilimiz yandı diye yoğurdu üflemeye gerek yok. Bize hüsran yaşatan kalecilerimizde kariyerin K'si yoktu. Muslera 2 hata yaptı diye abartılmamalı.

Ooo başlamışız 3. haftadan Muslera'yı eleştirmeye ;) Bize Zapata gibi, Franco gibi, De sanctis içi geçmiş kaleciler lazım ;) ... Az sabredin ya.. Her zaman diyorum bunu diğer kaleciler geldiğinde de dedim kaleciler takıma en zor uyum sağlayan insanlardır... Önündeki 2liyle en az 20 maça çıkması lazım bizim öndeki ikili oturamadı daha ;) Ujfa-Servet-Muslera 20 maç oynasın ondan sonra değerlendirin..

Başka bir topicte de yazdım. Bence Muslera Gökhan Zan ın rakibi kaçıracağını bildiği için topa hamle yaptı. Zaten farkettiyseniz Gökhan topa hamle bile yapmıyor. Bir kaleci defansına güvenmiyorsa ekstra işler yapmaya kalkar. Muslera da aynı şeyi yapıyor. hata yapması normal. Önce defansı toparlamak lazım. Muslera çok iyi bir kaleci buna kimsenin şüphe duymaması lazım. Jöle kafanın yediği goller yaptığı hataları hatırlarsanız Muslera ondan kat kat daha iyi. sabretmek lazım.

amacım muslereyı kötülemek değil ama, yani nerdeyse her maç bi hatalı gol yiyiyor, belediye ve karabük maçında yaptığı hatalar üst düzeye ulaşmış bir kalecinin yapacağı hatalar değildi. kalesini erken terketmesi, topları sektirmesi en sıkıntılı yanları

Muslera hatalı olabilir ama kırmızı kart bence yanlıştı çünkü bariz gol şansı yoktu.

kirmizi kart kesinlikle yanlisdi. cok sansiz basladi kalecimiz bizde.

Bencede bir sey yok, ama MHK Hakem Kurulu'nun dedigine göre artik maclarda ...

:asd:

Çok yetenekli kaleci ama böyle dengesiz hataları olmasa Barcelona da fln olurdu heralde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt