#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Ooo başlamışız 3. haftadan Muslera'yı eleştirmeye ;) Bize Zapata gibi, Franco gibi, De sanctis içi geçmiş kaleciler lazım ;) ... Az sabredin ya.. Her zaman diyorum bunu diğer kaleciler geldiğinde de dedim kaleciler takıma en zor uyum sağlayan insanlardır... Önündeki 2liyle en az 20 maça çıkması lazım bizim öndeki ikili oturamadı daha ;) Ujfa-Servet-Muslera 20 maç oynasın ondan sonra değerlendirin..

Burada Muslera'ya laf ediyorum gibi görünmesin ama De Sanctis gibi kaleciyi zor buluruz biz.

Casillas gelse bizde Hayrettine dönüşür, o derece şanssızız kaleci konusunda :)

Sakatlığı konusunda haber var mı?

De Sanctis de bizden gittikten sonra çok iyi işler yapmaya başladı.. Bizim takımda kaleci konusunda bi şansızlık varda nedir çözemedim ..

aynen benim en son su dusunce aklıma geliyor bizim defans hattı senelerdir yerlerde surunuyor galiba bu kaleciler onunde oynayan defans oyuncularına guvenmiyor bak muslera geldi mesela defans arkasına surekli top kacırıoz yavas kalıyorlar muslerada acılıp bisiler yapmaya calısıyor gol yememek icin uruguayda neden bole acılıp durmuodu cunku onundeki defans saglamdı birbirlerine guven cok onemli benim aklıma gelen en mantıklı acıklama bu muslera konusunda :)

Kimse dün kart gördüğü için Muslerayı eleştirmesin. Ortada eleştirilecek bir adam varsa 5 mt gerisinden gelen rakibi gözleriyle tren izler gibi izleyip 3 mt önüne kaçırıp Muslerayı 15 mt. lik topa depar atmak zorunda bırakan çakma stoper Gökhan Zana kızsın. Yemin olsun bu adamı değil Milli Takımda, Galatasarayda, Mahalle maçında oynatırsam namerdim. Mısır tarlasından alınacak bir korkuluk Galatasarayda daha iyi stoperlik yapar. Bir çiftte Fatih hocama, hocam ilk geldiğiniz zaman bu takıma Fatih Akyelleri, Vedatları onları bunları cesurca getirdiniz bir çok Türk futbolcu kazandınız neden alt yapıdan futbolcu çıkartmıyorsunuz? Hiç şans vermediğiniz Semih Servetten 10 kez daha futbol bilgisine ve top tekniğine sahip. Gökhanla kıyaslamam bile. Nedir bir suç işledide bizmi bilmiyoruz? Sol bek oynnatığınız Hakan Balta nerde Hakan Ünsal nerde? Sahada gezinen 10 kişilik takımını 9 kişi oynatan Kazımı saymıyorum. Zembereği boşalmış Sabriyle, Hakanla, Servet, Gökhan, Kazımla bu iş olmaz. Çok acil yerli kalitesini arttırmalıyız. Ve takım içinde liderlik yapacak bir 10 numara bulmalıyız Golcü değil 10 Numara!!!

sakatlıgı ne durumda bilen varmı.bilgi geldimi hiç

2 Hafta yokmuş, zaten cezalı ;) Maç içerisinde çok ciddi birşeyinin olmadığı yönünde haber gelmişti. Ufuku ve Aykutu düşündükçe, ben Muslerayı hatasıyla sevebıyla seviyorum arkadaş. onlara 10 yıl sabreddim Muslerayı 3 maçta satacak değilim.

sakatlıgı ne durumda bilen varmı.bilgi geldimi hiç

muslera ya kırmızı kart cok agır kactı ama orda gökhan zan la bi anlasmazlık yasadı gökhan zan 2 kez sektirmemeliydi o topu sektirmeseyi muslera cıkmak zorunda kalmazdı

Kimse dün kart gördüğü için Muslerayı eleştirmesin. Ortada eleştirilecek bir adam varsa 5 mt gerisinden gelen rakibi gözleriyle tren izler gibi izleyip 3 mt önüne kaçırıp Muslerayı 15 mt. lik topa depar atmak zorunda bırakan çakma stoper Gökhan Zana kızsın. Yemin olsun bu adamı değil Milli Takımda, Galatasarayda, Mahalle maçında oynatırsam namerdim. Mısır tarlasından alınacak bir korkuluk Galatasarayda daha iyi stoperlik yapar. Bir çiftte Fatih hocama, hocam ilk geldiğiniz zaman bu takıma Fatih Akyelleri, Vedatları onları bunları cesurca getirdiniz bir çok Türk futbolcu kazandınız neden alt yapıdan futbolcu çıkartmıyorsunuz? Hiç şans vermediğiniz Semih Servetten 10 kez daha futbol bilgisine ve top tekniğine sahip. Gökhanla kıyaslamam bile. Nedir bir suç işledide bizmi bilmiyoruz? Sol bek oynnatığınız Hakan Balta nerde Hakan Ünsal nerde? Sahada gezinen 10 kişilik takımını 9 kişi oynatan Kazımı saymıyorum. Zembereği boşalmış Sabriyle, Hakanla, Servet, Gökhan, Kazımla bu iş olmaz. Çok acil yerli kalitesini arttırmalıyız. Ve takım içinde liderlik yapacak bir 10 numara bulmalıyız Golcü değil 10 Numara!!!

aynı şeyleri yazmaya utanmıyormusun? :) hoş geldin..

Desteğe devam.Olur böyle vakalar.Ne kaleciler(sözde) gördük.

Gökhan Zan' ın hatalarını telafi edecem diye adam 3 haftada 3gol, 1 kırmızı kart gördü

Defansla uyum sorunu çok açık.Üstüne birde 2 maçta da olmayacak goller yediğinden biraz daha etkileyici birşeyler yapmak istedi bence.Çıkışı çok yanlıştı ve kırmızıyı haketti.Umarım biran önce uyum sorununu aşıp doğru düzgün bir performans sergiler.Allahtan bu sefer akıllı davranıp kalecimize destek çıkıyoruz.Basında hafiften haberler çıkıyor ama en azından bizim sakin davranmamız önemli bence.

Gökhan Zan sayesinde hatalı cıkıs yaptı ama kırmızı kart çok ağır bir karardı...

Verilecek olan sarı kart ve faul olması gerekirdi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt