#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Gün geçtikçe, takıma alıştıkça, özgüveni yerine geldikçe kendini göstereceğine inanıyorum. Muslera bizim için şans.

artık 10 yıl kale güvende diyebiliriz herhalde.

15 yapmalıyız bu rakamı. Mondragon'u 35 yasında bıraktıkta ne oldu gelen hicbir kaleci onun gibi olamadı Mondragon hala oynuyor suan 40 yasında Muslera'yı da 40'ına kadar oynatmak lazım.

İnsallah bu cocuguda yemezler.Eger bunu da yersek yazıklar olsun.Kimi bulucaz bundan iyi,durun ben sölüyüm;Casillas,Buffon,Cech:)

muslera süperligin gördügü en zeki kaleci degajlari 10 numara nokta atis yapiyor üstüne gelen toplari sansa kolay tutmuyor yer tutma olayi cok saglam muslera da.

kaleci harcama makinası gibiyiz mübarek. bunu hem harcamamak hemde satmamak lazım :asd:

Scout ekibi iyi bi genç kaleci bulsun. Gelsin bizde yedek olsun. 3 senede hem Muslera hem Taffarel'den bişeyler kapsın. Sonra Muslera'yı satalım 15-20'ye.. Sonra aynı sistem dönsün dursun.

Nando milli takımdamı? Bugünki antreman fotoğraflarında ufuk var muslerayı göremedim :)

Önünde Servet oynamadığı sürece süper kaleci.

Gercekten cok iyi bir kaleci.

Ben sevdim seni Nando.

Merih renkdas, senden bir Servet antipatikligi var herhalde avatara bakarsak :)

Serdar Aziz de akar bence önüne.Defansta savaş olur Serdar-Ujfalusi ile kan alırız kan.

su çocuk hakkındada biseyler yazın la ayıp :p

Macın basında ve gökhan hatasında gerci ofsayt ama nasıl maca konstre oldugunu gösterdi. Aynen devam kunduz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt