C. Ayberk Çetin
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2009
- 3.849
- 1
- 1.308
Cevap: #25 Fernando Muslera
Kaybetmeyelim, kazanalım. Negatif enerjimizi hissetmesin...
Kaybetmeyelim, kazanalım. Negatif enerjimizi hissetmesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onuru her hükarda istememe rağmen Muslerayada güvenim sonsuz.Alışacaksın çocuk. Şampiyonlar ligi ön elemesinde yakmadın bizi, yada şampiyonluk için final sayılacak bir maçta. Ben sana güveniyorum.
Sinan Bolat'in yedigi golleri goren birisi Muslera ile kiyaslamaz, kiyasliyamaz.
Ya nereye ilk 10a girer saçma sapan konuşmayın. Dünyanın en iyi 7. kalecisi diye şişirdiler de şişirdiler adamı. Bi ali tandoğanın şutunu kurtardı haftalardır. Sırf zararMuslera cok iyi kaleci,dunya siralamasinda bana göre ilk 10 a kesin girer ama dunku macta kafasi baska yerdeydi gibi.
1. golu cok kolay yedi,3. gol de maci takip etmedigi icin hatali bir cikis yapti.
4. golu anlatmaya gerek yok.
Ya nereye ilk 10a girer saçma sapan konuşmayın. Dünyanın en iyi 7. kalecisi diye şişirdiler de şişirdiler adamı. Bi ali tandoğanın şutunu kurtardı haftalardır. Sırf zarar
Yıl 2011 olmuş hala böyle saçma listeleri baz alanlar varTamam.
1 Iker Casillas Real Madrid 304
2 Júlio César Internazionale 124
3 Petr Cech Chelsea 56
4 Manuel Neuer Schalke 04 53
5 Maarten Stekelenburg Ajax 48
6 Víctor Valdés Barcelona 38
7 Fernando Muslera Galatasaray 37
8 Edwin Van der Sar Manchester United 37
9 Gianluigi Buffon Juventus 30
10 Tim Howard Everton 15
Yıl 2011 olmuş hala böyle saçma listeleri baz alanlar var
bence iyi refleksleri olan, atik bir kaleci ama. en kötü huyu çok fazla top sektiriyor, ve bazen anlamsız çıkışlar yapıyor. yaşı genç olduğu için taffarel onu eğitir. ama buna bizim sabrımız yeter mi bilmiyorum. bi türlü olmuş kaleci koyamadık şu kaleye

Bizdeyken girmedi bu listeye.Tamam.
1 Iker Casillas Real Madrid 304
2 Júlio César Internazionale 124
3 Petr Cech Chelsea 56
4 Manuel Neuer Schalke 04 53
5 Maarten Stekelenburg Ajax 48
6 Víctor Valdés Barcelona 38
7 Fernando Muslera LAZİO 37
8 Edwin Van der Sar Manchester United 37
9 Gianluigi Buffon Juventus 30
10 Tim Howard Everton 15