#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera

Bizdeki vukuatları ciddi anlamda talihsizlik. Ama KAYA gibi bir Semih geldi Muslera'da rahatladı.

Bizde de daha iyi olacak insallah. Ama køtu oldugunu kimse søyleyemez.
Aynen..Bjk maçında inşallah yıldızlaşır. Her maç hata yapsın. Elinden top kaçırsın yine güvenirim. Ne bilim hiç kızasım gelmiyor:D

Simovicde zamanında geldiğinde çok hata yapıyormuş büyüklerimiz söylüyor.. Mondininde ilk başta hataları vardı. Bir hazırlık maçında Lyon'dan gol yemişdi kim bu kaleci nerden buldular diyorlardı.

italya macinda yildizi yine parlamis muslera nin :yenieek:

[video=youtube;6koYWV5doqA]https://www.youtube.com/watch?v=6koYWV5doqA[/video]

303700_256935064355771_197655143617097_677823_1307054179_n.jpg

İtalya ile Uruguay arasında oynanan hazırlık maçına Muslera damga vurdu.İtalyanların 16 gol girişiminde kaleye bulan 9 şutuda kurtardı.

Kale direğini tekmeletmiş. Adam king :tiphat:

musleranin elleri kücük ;) ama volkaninda bacaklari kisaymiski 3 gol yedi milli macta ;) angut medyasi

Aynen..Bjk maçında inşallah yıldızlaşır. Her maç hata yapsın. Elinden top kaçırsın yine güvenirim. Ne bilim hiç kızasım gelmiyor:D

Simovicde zamanında geldiğinde çok hata yapıyormuş büyüklerimiz söylüyor.. Mondininde ilk başta hataları vardı. Bir hazırlık maçında Lyon'dan gol yemişdi kim bu kaleci nerden buldular diyorlardı.

Bende aynisini yazdim gectigimiz sayfalarda. Cok guveniyorum, hata yapsada kizmiyorum.

Bu da Arda gibi, milli takımda çoşar, bizde yatar.

:90: :90:

Milli takım tabi döktürür.. Ordaki savunma oyuncuları ile uyumu çok iyi, Uruguay 10 kişi olmasına rağmen 1-0 kazanmış.

Bizde de bu uyum yavaş yavaş olacak gibi görünüyor. Keza sağ bek ve stoper ikilisini (Eboue / Ujfalusi-Semih) bulduk, bir tek sol bek kaldı.

Portaldaki geniş özeti izledim. Ne yapmış öyle Muslera yahu! :D

allah yardimcin olsun muslera ben yanindayim ne olursa olsun.

Allah utandirmasin kocum hadi bakalim göster kendini..

aslan parçası büyük maçların adamıdır

milan skandalını saymazsak tabi :) ama o zamanlar daha çok gençti.

son yıllarda kaleciler yüzünden çok derbi kaybettik umarım kalitesini gösterir bu maç

Sana eli küçük diyenler bakalım maçtan sonra utançlarından ellerini kollarını nereye koyacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt