Berkan Atalay
Kırmızı Üye
- 8 Temmuz 2011
- 2.461
- 0
- 996
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yillarca böyle bir kaleci hep bekledik kalede güven veriyor nokta atis yapiyor daha ne olsun dünya capinda bir kalecimiz var 25 yasinda.
O kadar mac oynadı ve daha tek bir asisti yok. Cordoba'nın degajlarından bir ton gol bulurdu Luce'nin takımı. Sezon sonu iyi bir paraya satalım.
O degilde 25 numarali formayi aldigini ögrendigimde baya bozulmusdum (Kaleciye yakismiyor felan filan) ama iyiki degisik bi forma numarasini secmis ve artk #25 efsane olur.
yeni sezonda 1 no yu alirsen rahat olur
adam 10 no kaleci :yenieek:

yeni sezonda 1 no yu alirsen rahat olur
adam 10 no kaleci :yenieek:
= 10 numara?![]()
onu demek istemedim adam cok iyi kaleci demek isiyiorum yayillarca böyle bir kaleci bekledik mondi yi bile gectim taffi den sonra en iyi kaleci muslera benim icin.
O degilde 25 numarali formayi aldigini ögrendigimde baya bozulmusdum (Kaleciye yakismiyor felan filan) ama iyiki degisik bi forma numarasini secmis ve artk #25 efsane olur.
Saka müdür saka
Muslera yıllarca beklediğimiz kaleci.
he bende dedim mesut ne diyor böyle saka mi yapiyor dedim son 5 macta 1 tane gol yemisiz bu bile cok sey söylüyor bize![]()
Muslera mı Neuer mi ¿
musleraya ayıp ama .. Neuer:yenieek:
Muslera mı Neuer mi ¿
Neuer de sezon basında bi acaip goller yemisti, oyle cok fazla bir fark yok aslında [bence]![]()