#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera

FB maçında en önemli adamımız olacak.

Muslera'ya sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.

video ya bakinca muslera baska kaleciler gibi hemen bir köseye ucmuyor bu da cok önemli bir iki defa penalti atan oyuncu ya bir köse sec diyor cok ilginc :D

Hani FIFA/PES oynarken penaltilarda "Nereye vuracagima bakma" diyoruz ya.

Muslera bakiyor.

carsamba cok is düsecek muslera ya taraftarlar full destek vermeli muslera ya

hic katilmiyorum kaleci nin görevi gol atmak degil hem biz muslera yi 1 sezon icin almadik muslera bizde 2-3 sezon oynar muslera gibi bir kaleciyi öyle kolay kolay bulamazsin 100 yilin hatasi olur hersey para demek degil.

gol atmayan kaleci mi olurmuş kardeşim? geride olduğumuz maçlarda bile çıkıp kornerden bi kafa vuramadı!!! hadi onu geçtim bi asist yapsın. :mad:

:haha:

ironi bu .. öyle olmalı ..

degilse bayagı gülücem

Ne ironisi yahu? Yabancı kontenjanını katleden bir oyuncu icin Aykut gibi bir yerli yetenek harcanıyor, yazık.

İnanılmaz güven veriyor. Topu oyuna sokuşu da mükemmel. Acık ara takımın en iyi pas atan adamı. Takımın en tekniği de sağ bek.

Müthiş güven veriyor :tiphat:

Takımda en çok sempati duyduğum isim Muslera.

Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Selçuk, Engin, Elmander... Yeni transfer edilen bu 7 oyuncunun da çok iyi performans göstermesi yıllardır karşılaşmadığımız bir durum...

Hayatının maçını oyna Muslera.Rakip takım kalecisi gibi insan azmanı değil,gerçek kaleci olduğunu göster cümle-âleme.

carsamba zor bir mac seni bekliyor ama ben sana güveniyorum muslera özel maclarin adam mi sensin sana güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt