#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera

Sözleşme fesih bedeli çok ucuz bu adamın.

Maç sonundaki sevince ortak oluşu takıma alıştığını gösterir ki çok iyi yolda olduğumuzu gösterir arkadaşlık açısından.

Tavşan dişli sevimli kalecimiz. hep kalemizde ol

barca nin kalecisi mi bizim kaleci mi diye bir anket yapilsa muslera cok rahat kazanir :D

Barca'nin kalecisi de bu yani... Daha iyi ornek bulalim :)

[video=youtube;RvPZBRXWu7k]https://www.youtube.com/watch?v=RvPZBRXWu7k[/video]

bende barca yi seviyorum ama bu kaleci frank rijkaarda dua etsin emre yoksa rüstü kaleye almisti muslera bu valldes den cok üstün bir kaleci benim gözümde:D

Barca'nin kalecisi de bu yani... Daha iyi ornek bulalim :)

[video=youtube;RvPZBRXWu7k]https://www.youtube.com/watch?v=RvPZBRXWu7k[/video]

tamamda bu videoda neyio ornek gosterdiniz? Valdes kotu kaleci degil unutmayin.. barca gibi macin.. tamamina yakinina boyle hukmederek oynamak kolay degil bi kaleci icin.. cunku insanin konsantresi bozulur cani sikilir vs vs her kalecinin yapa bilecegi bi is degil.. 2-3 pozisyon oluyor ondada 100% basarili olmasi gerekiyor.. hatalari yokmu var.. hani ben begenmiyordum.. taki son Barcelona - Sevilla macina gidince.. adamlar top gostermiyor.. sonra 2 -3 kontratakta kaleci basarili oluyor.. Valdes gercekten kazma olsa.. o pozisyonlari kalesinde gol olarakta gore bilir hani.. sonucta kolay degil 90 dakika full konsantre..

Ama Musleranin sol ... yesin Valdes :D

valdesi dün gördük cok büyük bir hata yapti muslera valdes den cok üstün bir kaleci :tiphat:

Sene başı yapılan eleştrilere cevap verdi artık heralde.

Görebileceğim en saçma yorum. İlk 3-4 hafta kim yaktı bizi ligde ? :asd:

ona bakarsak mondi de bizi yakti cok macta manu neuer de ilk maclara bayerni yakmisti arkadasim valdes bazen hatalar yapiyor her kaleci yapiyor benim icin muslera daha iyi bir kaleci senin görüsüne saygim var ama senin yoruma sacma demiyorum ama :D

Barca gelip vizden isteyebilir seneye benim fikrim.valdes o kalede durdukça daha çok salakça gol yerler.

Adama top gelmiyor fuzuli yere o kadar para saydık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt