#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

türkiye nin en iyi kalecisi cok net ve suan avrupa nin en formda kalecisi (bence) :tiphat:

aynen.topu eline alınca bi uzun pasları var hayran kalıyorum resmen

Tek el mi abi, ayakta çok iyi :)

Emre'ye uzun top attı kontraya çıkarken direk göğsüne, bunu her maç yapıyo, ellede ayakla da oyunu en iyi başlatan kalecidir.

Tek el mi abi, ayakta çok iyi :)

Emre'ye uzun top attı kontraya çıkarken direk göğsüne, bunu her maç yapıyo, ellede ayakla da oyunu en iyi başlatan kalecidir.

kazıma felanda atmıştı tam göğsüne ve kimse yoktu.iyi oyun kuruyor kunduz.xaviden iyi kuruyo :asd:

Adama nazar değdirdik gol yemiyor diyorduk gol yemeğe başladı gerçi hatası yok o da ayrı

Bi pozisyonda degajı var, özetlerde göremedim. Sanırım sol açıkta bomboş olan Baroş ya da Emre'ye attı.

Abi yediğimiz pozisyon sonrası o ne mükemmel oyun görüşüdür, o ne süper pastır.Vallahi helal olsun.

Bi pozisyonda degajı var, özetlerde göremedim. Sanırım sol açıkta bomboş olan Baroş ya da Emre'ye attı.

Abi yediğimiz pozisyon sonrası o ne mükemmel oyun görüşüdür, o ne süper pastır.Vallahi helal olsun.

Evet bu tür pasları hep deniyor zaten, bir gün asist yapacak inanıyorum :D

Kurtardığı toplar çok iyidi ve oyunu çok güzel kurdu.

Tafiden sonra ........en iyi kalecimiz!

Optum kocum benim :sgr:

Rahat rahat maç izliyoruz sayende :tiphat:

Artık rakip santrafor kim olursa olsun karşı karşıya kaldığı an %70 top Muslera'da,gol olmaz diye rahat rahat maç izliyorum.

Topu oyuna sokuşu,elle çabuk başlatması ile süper ötesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt