#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera'yı da sadece Real ve Manu isteyecekti zaten.Ordada Casillas'ın iyi olması De Gea'nın gelişeceği için Muslera elimizde kalıyor.

Harika yaaaa.

MusleraOfficial Nando Muslera

In the efes stadium whit my bro ufuk ....to watch my friend @BatistaEsteban vs Olympiacos

Salondaydi cocuk gibi ya cok sevecen.. Kiz olmak istemeZdim.. Aslan parcasi..

o yuzundeki tebessum felan.. resmen esim bile sempati duyuyor bu cocuga.. adamin ici yuzune yansimis serefsizim..

Gerçek bir Galatasaray'lı olmuş.Mutluluğu her halinden belli Adamsın Muslera :)

Basket maçında Muslera' yı gördüğümde çok mutlu oldum. O kadar alt yapıdan yetişen oyuncumuz var. Onlar niçin gitmiyorlar maçlara anlamıyorum? İçerisine Galatasaraylılık ateşi düşmüş Muslera' nın. Bu çok güzel.

Basket maçında Muslera' yı gördüğümde çok mutlu oldum. O kadar alt yapıdan yetişen oyuncumuz var. Onlar niçin gitmiyorlar maçlara anlamıyorum? İçerisine Galatasaraylılık ateşi düşmüş Muslera' nın. Bu çok güzel.

adam belliki basketi seviyor Efes macinada gitmis evvelsi gun..

ama onun o yuzundeki tebessum varya benim yuzumdede tebessum olusturuyor.. ne adam ya..

adam belliki basketi seviyor Efes macinada gitmis evvelsi gun..

ama onun o yuzundeki tebessum varya benim yuzumdede tebessum olusturuyor.. ne adam ya..

Efes' te oynayan bir arkadaşı olduğu için gittiğini biliyorum. Basketi sevdiği belli ama gidip orda coşması televizyondan izlerken benide coşturuyor ne yalan söyliyeyim. Dünkü maçta kendiside bir pozisyonun ardından şut çekerken sevimliydi kereta :)

Ender'in serbest atışlarından sonra Steve Nash'in serbest atış öncesi yaptığı hareketi yapması güzel bir görüntü oluşturdu.

Fotoğraf var mı?

B_b38dcb8c807f09bab239d26d1c37e57f.jpg

425641_303795696336374_197655143617097_792671_654937722_n.jpg

:)

Sabri Reis- Yekta ve Ufukla birlikte tribünde gördügüm oyuncularimizdan biriydi.

Reis, dun orada olman beni nedense cok mutlu etti :)

adam bi ara atkıyı almış tezehüratlara eşlik ediyordu. anlamıyordu elbet ama hoşuna gittiği kesin.

Galatasarayı benimsedi ve Galatasarayda onu benimsedi bence. Allah sağlık huzur mutluluk versin uzun yıllar Galatasarayımızda oynasın.

Adamsın Muslera.Necati ve Riearı'nın ayağına bıraktığın 70 metrelik toplarla kendimden geçtim:ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt