#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

12ye falan satmazlar,zaten o parayı verdik.(6 artı cana)

bizim takımda 20 ve üstüne satılmayacak hiçbir oyuncu yoktur

ben ihtimal veriyorum. belli olmaz bu işler ağa.

nasıl 20 ve ustune satılmayacak ? yani en kotu her oyuncumuz 20 uzerimidir demek istedin ;)

nasıl 20 ve ustune satılmayacak ? yani en kotu her oyuncumuz 20 uzerimidir demek istedin ;)

hayır burda isim farketmez atıyorum muslera,atıyorum semih biri geldi satmıcam dedin diyelim.10 verdi reddedin,15 verdi reddedin city gibi 20 verdi reddemezsin

onu diyorum bizim takıma 20 kime verirsen ver satarsın ismi önemlideğil

hayır burda isim farketmez atıyorum muslera,atıyorum semih biri geldi satmıcam dedin diyelim.10 verdi reddedin,15 verdi reddedin city gibi 20 verdi reddemezsin

onu diyorum bizim takıma 20 kime verirsen ver satarsın ismi önemlideğil

Muslera'da reddederim 20'yi..

bu tur kaleciler buyuk basarı getirir takıma. sen Muslera'yı sat al yeni kaleci bin pisman olursun. Bence Muslera artık Galatasaray'ın simgesi falan olmalıdır.

27 degil 50 milyon da verseler satmayacaksin kardesim. Büyük takim olmak istiyorsan sunu satsak, su kadar kar ederiz diye düsünmeyeceksin. Mondiyi verdik de noldu, maasinda 3-5 kurus fark yüzünden 2007-2011 arasi denemi tahtasi gibi oldu kalemiz.

Peki hangi durumda satilir?

1. Oyuncu mutsuz olur, ben gitmek istiyorum der.

2. Muslera'dan daha iyisiyle anlasirsin. Neuer yada Casillas mesela.

2nudj.gif

27 degil 50 milyon da verseler satmayacaksin kardesim. Büyük takim olmak istiyorsan sunu satsak, su kadar kar ederiz diye düsünmeyeceksin. Mondiyi verdik de noldu, maasinda 3-5 kurus fark yüzünden 2007-2011 arasi denemi tahtasi gibi oldu kalemiz.

Peki hangi durumda satilir?

1. Oyuncu mutsuz olur, ben gitmek istiyorum der.

2. Muslera'dan daha iyisiyle anlasirsin. Neuer yada Casillas mesela.

tamam da ülkemizde ne yazıkki yabancı oyuncu kısıtlaması diye birşey var ... Olmasa bende hayatta satmam Muslera'yı ama Onur'u alabilrsek 5 civarına falan 27 milyon olayı da doğruysa ben satarım arkadaş hem yabancı kontenjanını boşaltmış oluruz arta kalan paraylada çok üst düzey 2 oyuncu alabiliriz ...

Bu adama ilk başlarda "kova, bidon" vs. hakaret edenler vardı.

soldaki adamın muslera ile alakası yok ama oda kaldırıyor gifte bende cıkayım diye :/

bu adam çok büyük kaleci, kayseri maçında canlı olarak bir kez daha gördüm, kim aldıysa allah razı olsun, iyi para = iyi futbolcu

semih muslera eboue selçuk ve elmander karakterinde adamlar varsa takımda hiç endişe duymam..

en iyi transferlerimiz semih + muslera... çok seviyorum, seneye de adam gibi bir nike forması çıkarsa, elit takımlarınki gibi, sokmuşum transfere 1 tane semih 1 tane de muslera forması alacağım

bu adam çok büyük kaleci, kayseri maçında canlı olarak bir kez daha gördüm, kim aldıysa allah razı olsun, iyi para = iyi futbolcu

semih muslera eboue selçuk ve elmander karakterinde adamlar varsa takımda hiç endişe duymam..

en iyi transferlerimiz semih + muslera... çok seviyorum, seneye de adam gibi bir nike forması çıkarsa, elit takımlarınki gibi, sokmuşum transfere 1 tane semih 1 tane de muslera forması alacağım

aynen bende alcam, 1 tane var ama para biriktirmeye şimdiden başladım bile :D

1-2 yila kalmaz top 3 arasina girer. eger hedefimiz cl'de basari ise, Muslera kesinlikle satilmamali ve kalmasi konusunda ikna edilmeli.

tamam da ülkemizde ne yazıkki yabancı oyuncu kısıtlaması diye birşey var ... Olmasa bende hayatta satmam Muslera'yı ama Onur'u alabilrsek 5 civarına falan 27 milyon olayı da doğruysa ben satarım arkadaş hem yabancı kontenjanını boşaltmış oluruz arta kalan paraylada çok üst düzey 2 oyuncu alabiliriz ...

Avrupa'da yabancı kısıtlaması mı var? Hiç gerek yok Onur ile macera aramaya. Hazır elinde iyi kaleci var kontenjan açmak için gerek yok bunu risk etmeye.

Sonu Keita gibi olmaz insallah 2 kurus icin Muslera satilmaz.

22-25 arasi olabilir. En iyi yerli suan Tolga Zengin. Onur'u cok begeniyordum fakat sakatliktan sonra toparlanamadi galiba.

[video=youtube;S6A252NWH8E]https://www.youtube.com/watch?v=S6A252NWH8E[/video]

Muslerayla uyumlu mükemmel müzik ve klip olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt