#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

İnanılmaz Güven veriyor harika bir durusu ve karizmasıda bonusu

Ya abi bu adam öyle bir güven veriyor ki , her maçı kazanacakmışız gibi hissediyorum lan . Takımda bir sürü çok kaliteli oyuncu var ; Eboue-Ujfa-Melo-Elmander-Baros gibi ama , bana bu güveni sağlayan iki oyuncu var ; biri Selçuk , biri Muslera .

Eskiden ceza sahasının 23 m çaprazına 29 m yükseklite rüzgar ile birlikte saatte 42,3 km/h hızla gelen toplarda bile ölümüne korku yaşarken , şimdi hiçbir kornerde bile ufacık bir korku yaşamıyorum .

Superb bir keeper olmasının yanısıra adam bir de muazzam oyun kuruyor , asist yapıyor lan :asd:

Bence Taffarel'den sonraki en iyi kaleci . Mondi'yi geçti gözümde , net .

ALLAH seni başımızdan eksik etmesin .

Muslera'nın yapacağı bir şey yoktu, en formda iki defans oyuncumuz iki hata yaptı gol oldu,ama ikisinin de limitsiz kredisi var benim gözümde.

Muslera'nın arkadaşlarına davranışı da çok güzel. O iki yenilen golde farklı bir tutum sergileseydi belki de skor böyle olmayabilirdi.

Kaleci diye buna derim be.

Gøzlerimiz yillar sonra kaleci gøruyor.

güven veriyor

Gollerde yapacağı çok da bir şey yoktu

Kaleci diye aldık, bu herif gol yiyor.

Sadece gol yese iyi, defanslarin bazen yaptigi kazmaliklardan goller yiyor. Bu bir kalecide affedilemez bir huydur. Fazla parlamadan MIY'dan Sehici alalim.

Tıpkı Podolski ve Shaq sürecini yaşadık Muslera'da ama mutlu sonla bitti . Yönetim resmen bedava diye Lauro'yu alacaktı ya şaka gibi . Taraftar baskısından dolayı ibre tekrar Muslera'ya döndü .

Muslera tek başına takıma 2 level atlattı resmen , acaba Podolski ve Shaqiri olsaydı takımda şu an nasıl bir görüntü olacaktı lan :hı':

musleranin taffarelin melonun referansi sayesinde onumuzdeki sezonlar guney amerikadan iyi futbolcular getirebiliriz...

Çok abartılıyor.Resmen çizgi kalecisi.Çok basit goller yiyor.Stancudan yediği gol nedir öyle?1-2 hafta kenara çekmek lazım.F.T gerekeni yapacaktır.Şu yabancı hayranlığını bırakıp Ufuk'a şans versek o da en az Muslera kadar performans gösterirdi.Kendi evlatlarımızı harcamayalım.

Edit:Vurmayın:D

25 e muslerayı 25 e semihi 15 ede emreyi sattıkmı tamamdır:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt