#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Nando Muslera ‏ @MusleraOfficial

Thanks and congratulations to all my team mates,fenerbahce was sooo luckyyyy....

Baroni'nin yarım volesini başka kaleci olsa sektirir veya direk yiyebilirdi. Bu konuda çok usta.

Muslera anca böle goller yerdi zaten Ayrıca ilk gol faul

Iki golde de yapacagi hic bisey yoktu. Iyi mac cikardi. Tebrikler Kunduz

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Muslera hatasız oynadı bugün :tiphat:

Özellikle Cristian Baroninin şutunu çok iyi tuttu orada kesin gol demiştim içimden :D

Alex'in şutunu Wakabayashi bile çıkaramazdı kanımca..

musleranın yediği 2 golde kim olsa morali sıfır olurdu fakat bu adam çok ayrı takıma ne olursa olsun ekstra moral enerji veriyor.

ancak bu tüt goller yer zaaten.

Oyle gorunuyor aynen. Ama pek super kurtarislar yaptigina katilmiyorum dogrusu. Fena degildi tabii ki ama kurtardigi toplari kurtarmasa herkez kuskusuz kaleci hatasi oldugunu soylerdi ve haksizda olmazdi. Yani, ustune gelenini yapti ve daha fazla (ve zor) is dusmedi zaten kendine. Cok guveniyorum kendisine...aslinda bugun hic gol yemez demistim kendi kendime, cunku genellikle uzak sutlarda cok guclu oldugu icin ve bizim defans kolay kolay adam gecirmedigi icin (bugunde gorduk), kalede gol gormez demistim ama yapacagi birsey yoktu. Insallah aptalca bir 10 - 15 milyonluk teklif gelirde satmaz bizim yonetim.

Nando Muslera ‏ @MusleraOfficial

We are the best!!!!!!!!

iygmb.jpg

--------

Dün Florya'da cok mutuluydu reis..

Umarim uzun yillar kalir, kücük elli Muslera.

Yediği 2 gole rağmen hala takım arkadaşlarını motive etmeye çalışıyordu. Muslera elinden gelenin hep en iyisini yapıyor bu maçta da olduğu gibi :tiphat:

Gollere yapacak bir şeyi yoktu genel anlamda güven veriyor zaten o da bize yeter.

O golleri yemeyecek kaleci yoktur. Onun haricinde iyi performans sergiledi. Maçın 2. yarısında Baroni'nin şutunu elleriyle tutması mükemmeldi. Resmen tuttu topu, en fazla kornere falan çelmesini beklerdim.

Bu maçta topu oyuna sokarken birkaç kez hata yaptı ama o kadar da olsun.

Gollerde yapabileceği bişey yoktu,onun dışında bildiğimiz Musleraydı :)

gollerde yapacak birsey yoktu. onun disinda kaleyi bulan 3 sutuda tuttu reis ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt