#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kadiköy´de cay ocagi...

adam güney amerikalı çay içmez o kola içer ama oda gaz yapar uçamaz sonra su içsin bence :asd:

Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera beyler

20980.gif

Dün Florya'ya giden arkadas anlattı da bi kız sahaya inip Muslera'nın dudaklarına yapışmış adam kalıvermiş öyle:asd::asd:

Fenerbahçe maçında iyi değildi.

Fenerbahçe maçında iyi değildi.

Evet, mesela Baroni'nin şutunu içeri almadı öncekiler gibi...

Yediği gollerde onu hatalı göstermek zor, sadece Stoch'un golünde erken çıkabilirdi, tutabilirdi topu ama ilk golde bişey yapması zor. Çok hızlı gelişti pozisyon.

Konsantrasyon meselesi biraz da. Adama 18 dakika top gelmiyor, haliyle maçtan biraz olsun kopabiliyor. Volkan'a göre tek maçta iyi olmayabilir ama genel olarak çok daha iyi bir kaleci.

tek kale oynanan oyunda savunma yapmak ve kaleci olmak daha kolaydir. ama tek kale oynayan takimin savunmasi ve kalecisi icin kontratakla gelen rakibin pozisyonlari daha zor olur

ben volkanın nasıl top cıkardıgını hala cözemedim. şansı yaver gitti. toplar üstüne atıldı. sanki herif köşeden top cıkardı.

Ben Muslera'nın Fener'in gollerinden birini çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Biz bunun için aldık.

çok kötu basladi playofflara yahu. acilen toparlamasi lazim.

çok iyi değildi tek iyi pozisyonu olcanın trivelasını çıkarmasıydı penaltıyı kurtarmasını beklerdim olsun nando arkandayız bugun bıraz daganıktı

Kötü olacak maçı dogru seçti aferin süpersin be usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt